Hotel Traian Constanta... dezamagitor
Hotelul este intr-adevar aproape de Plaja Modern, insa clar o camera matrimoniala aici, nu merita 245 lei/ noapte! Exclus.
Fără mic dejun, sau alte facilități! Personalul... din 3 recepționere, doar una a avut un comportament frumos, celelalte doua... acrituri... Nu știu ce cauta în acest domeniu...
camera în care am stat... covoare murdare, perne din sintetic, salteaua murdara și uzata, tv. ul model lg vechi. Aveai de ales: ori TV în priza, ori minifrigider... lipsa prizelor, panze de păianjen la geamuri, urme de inundație pe tavanul din baie, faianta nespalata, miros de închis pe holul hotelului... una peste alta, nu recomand.
Prea scump pt. ceea ce oferă.
Eu am lucrat în domeniul hotelier și știu ce înseamnă 3***. aici nu este cazul!
revin la personal... cele doua tinere de la recepție... foarte arogante.
Trimis de 0719tou in 10.08.15 21:25:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (0719tou); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@0719tou: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat în rubrica "Traian Hotel, CONSTANȚA" (nou-creată pe sait)
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=19049
@0719tou - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmaster: da. Pe strada Mihail Kog. este