Am avut ocazia sa ma cazez in 2010 si in 2011 la acest hotel, in sejururi de cite trei zile, doua nopti. Este un hotel de 3 stele cotat la 4 stele.
Camerele rezonabile dar inguste, pretul insa este bun pentru conditiile oferite, pentru aglomeratul oras Istanbul.
Pretul este de 63 euro cu mic dejun pentru doua persoane pe noapte. Am facut rezervare pe adresa de mail a hotelului si am platit cind am ajuns la hotel.
Istanbulul este extrem de aglomerat si fara rezervare gasesti greu cazare la sfirsit de saptamina. Am intrebat la alte hoteluri si aveau preturi mai mari, 150-200 euro pe noapte asta in centrul nou, iar la hotelurile din centrul vechi, unde erau preturi mai rezonabile, nu gaseai camere. La micul dejun aveam lapte, ceai, sucuri naturale baubile, omleta, mezeluri, brinza de oaie foarte buna, cascaval, pepene, unt, gem. Se maninca bine si produsele sunt de buna calitate.
Personal am mers cu masina proprie si am parcat-o in fata hotelului in fata receptiei. NU am platit suplimentar dar ultima data la plecare am fost blocat de un turc, vecin cu hotelul si care foarte suparat ma intreba de ce nu parchez in parcarea publica.
Hotelul este bine plasat si se poate merge pe jos ptr. a vizita Agia Sofia, Moschea Albastra, hipodromul, stilpul de fier impletit si obeliscul egiptean, Top Kapii, biserica Cisterna, muzeul de arheologie. Hotelul are lift, iar de la ultimul etaj se vede marea Marmara.
Personalul este foarte amabil. Statia de tramvai este la 2 minute iar tramvaiul este cea mai buna metoda de a vizita Istanbulul. Pretul este de 2 lire turcesti, iar cursul de 2,4 lire ptr. un euro.
Exista frigider in camera, dar mic, Lcd. plus cablu.
Trimis de octaviansz in 05.10.11 11:46:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kusadassi, Antalya, Marmaris, Lara, Kanakale, Kemer.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (octaviansz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2010 Hotel super bun pentru tranzit — scris în 28.06.10 de roobycrc* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Destul de multumit — scris în 28.06.10 de essential1975 din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Pret corect — scris în 17.01.10 de stefanbuzatu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Hotel bun si usor accesibil — scris în 07.07.09 de silviu1606 din BUCURESTI - RECOMANDĂ