Anul acesta am hotarat sa mergem pentru cateva zile de relaxare pe litoralul romanesc si am ales ca destinatie Statiunea Cap Aurora - Hotel Topaz. Nu am mai fost niciodata acolo, dar am ramas placuti impresionati de amabilitatea personalului din hotel, de cat de curat este, avand in vedere totusi ca acest hotel nu are decat doua **.
Micul dejun l-am servit la hotel, cei drept un pic cam saracacios si aici ma refer ca nu prea aveai multe optiuni de a alege (ex. omleta taraneasca, omleta simpla, ou ochi, branza topita, rosii, castraveti, sunca presata si cam atat), dar se poate lua micul dejun si in alta parte.
Pranzul si cina le-am servit in alte locatii, deoarece nu putem manca in acelasi loc in fiecare zi avand in vedere ca totusi suntem la mare si avem de unde alege.
In concluzie, recomand acest hotel persoanelor care doresc liniste, relaxare si un loc curat.
Trimis de Veverita in 13.07.15 10:16:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Veverita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 Super vacanță — scris în 16.08.22 de Stratanistu din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Cel mai prost hotel in care am fost pana acum — scris în 05.08.14 de Anca1979 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Nu hraniti copiii la restaurantul hotelului Topaz — scris în 14.08.14 de flo76 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Concluzie: Hotel curat cu personal dragut — scris în 12.08.14 de mihaitza1* din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Un hotel curat cu personal extrem de amabil — scris în 02.08.14 de maratia din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Cam scump pentru ce ofera... — scris în 05.08.13 de Corina70 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jun.2013 Sejur reusit — scris în 09.07.13 de soriniancu din BACAU - RECOMANDĂ