Dornici sa plecam la mare mai repede, am decis sa luam doua zile inainte de-a merge la Mera sky Venus, si sa avem un sejur de 7 noti, la Mera n-am gasit disponibil decat ptr 5 nopti, slava domnului, dar asta intr-un rewiew separat.
Hotelul Tomis e ok, camera spatioasa, renovat, dotat cu ac, frigider, lenjerie si prosoape curate, sapunuri si sampon, tv led, vedere spre biserica.
Plaja am facut la plaja siam, a fost bine, exceptand mizeriile din nisip.
Per total un hotel chiar bun, recomand ptr un concediu linistit. Nu am avut masa inclusa, dar am vazut ca in hol langa receptie se servea micul dejun. Am servit masa la Paradisul pescarilor, ne-am reintalnit cu Bogdan, ospatarul care e atent la toate detaliile, iar preparatele servite au fost gustoase.
Prb Hotelului si nu numai a hotelului Tomis ci a majoritatii hotelurilor din Neptun o constituie parcarile, se parcheaza peste tot, prin boscheti prin paudricile care inconjoara hotelurile, asta e, nu sunt alte variante.
Din pacate foto nu am facut, dar corespunde cu realitatea pozele de pe site-urile de turism.
Trimis de Djbobo* in 31.08.15 20:28:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Djbobo*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.86378300 N, 28.59825700 E - neconfirmate încă
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=17252
- Aug.2021 Dezamăgitor — scris în 18.08.21 de ux121994 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2014 OK pentru un weekend si poate chiar ceva mai mult — scris în 24.08.14 de ionutp din PLOIEşTI - RECOMANDĂ