O locatie buna pentru activitate de grup/firma
Am petrecut un week-end minunat alaturi de colegii de la servici.
Locatia este una foarte placuta pentru cei care doresc sa se bucure de liniste si de peisaj (zona fara trafic rutier, vedere catre partia Soimul, peisaj splendid mai ales dimineata la rasarit).
Camerele sunt dotate conform clasificarii hotelului (dulap pentru haine incapator, lenjerie, mocheta & baie curate, TV) poate cu unele mici neajunsuri pentru cei care sunt foarte pretentiosi (de ex. putine produse de cosmetica).
Atmosfera seara la restaurant este foarte antrenanta, formatia care canta isi merita toti banii. (a se citi: Solistul face toti banii).
La masa de pranz se asteapta un pic cam mult dupa parerea mea.
Micul dejun este destul de variat, recomand in special zacusca cu ghebe si ardeii copti, dar si celelalte: salata de vinete, preparatele traditionale si... prajitura de mere cu bezea (un deliciu). Un minus ar fi faptul ca desi spun ca micul dejun se serveste de la ora 08:00, pratic e mai bine sa mergeti de la 08:30. Cafeaua servita la micul dejun lasa putin de dorit, cereti mai bine sa vi se aduca o cafea espresso de la bar.
Trimis de jimmyjack in 24.02.14 21:44:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (jimmyjack); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.55164400 N, 25.86897100 E - neconfirmate încă
Articolul a fost selectat pentru o verificare suplimentară a autenticităţii şi naturii dezinteresate a recomandărilor.
Autorul este invitat să încarce un set minimal de poze care să dovedească prezenţa acolo în calitate de turist plătitor.
NOTĂ: Fotografiile nu vor fi făcute publice, dacă se solicită expres acest lucru.
În lipsa oricărui răspuns din partea autorului (sau din cauza răspunsului neconcludent), acest articol este declarat incert / inacceptabil, fiind astfel marcat pentru ştergerea din baza de date.
Ştergerea efectivă se va face peste 24 de ore începând din acest moment, timp în care autorul încă mai poate răspunde solicitărilor echipei de moderare.
@webmaster: am uploadat o poza efectuata in timpul sederii la Toaca Bellevue. Este facuta cu telefonul meu mobil.
Va rog sa imi spuneti daca este suficienta aceasta poza.
@jimmyjack: totul este în regulă; vă mulțumim pt. colaborare.
@jimmyjack: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Sep.2024 Revedere 2024 — scris în 18.09.24 de AB 0409 din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Cum sa nu iti petreci cateva zile cand vrei sa te relaxezi — scris în 10.07.22 de ux125862 din BUCOVINA - nu recomandă
- Jul.2021 Hotel jalnic — scris în 02.08.21 de andreibc din CRAIOVA - nu recomandă
- Sep.2020 Vacanta 3 zile Septembrie 2020 — scris în 07.09.20 de ux117478 din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Excelent! — scris în 10.08.19 de Lea95 din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Cazare in pensiune ptr citeva nopti — scris în 04.07.19 de valycdc64 din BRAşOV - nu recomandă
- Mar.2019 Toaca Bellevue? Patru stele low cost! — scris în 20.04.19 de g.alphas din IAşI - RECOMANDĂ