RĂU
Am ales aceasta cazare la recomandarea agentiei de turism.
Am petrecut cateva zile in acest hotel. Pacat de locatia superba, camerele lasa de dorit, mizeria din baie si mai ales din vasul WC spun multe. Nu are 4 stele, poate 3 stele si alea cu indulgenta.
Personalul din restaurant este tanar si se straduieste, in schimb cei de la receptie nu sunt deloc amabili, iar doamnele de la curatenie sunt inexistente.
Dupa ce ne-am cazat, am solicitat sa se faca curatenie in baie deoarece aceasta era murdara.
Nu recomand cazarea in acest hotel.
despre SERVICII
Personalul de la receptie nu este amabil deloc, personalul de la curatenie cel mai slab din cate am vazut, curatenia este de suprafata, nici macar praful nu se sterge, ce sa mai vorbim de curatenia din baie.
La cazare, cu toate ca pe capacul wc era pus semnul cu "dezinfectat", wc-ul mirosea si era foarte murdar.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camerele au mobila invechita, usile de la dulap nu se inchid, unul din cele 2 scaune era aproape rupt, baia nu era curata asa cum ar trebui la un hotel de 4 stele.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Micul dejun in prima zi a fost bufet, in zilele urmatoare a fost servit fiecarui client la farfurie, niciodata la asteptarile pe care le ai la un hotel de 4 stele.
Meniul nu este diversificat deloc, personalul este tanar si nu foarte instruit, timpul de asteptare este mare.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Pacat de locatia superba in care este amplasat hotelul.
Trimis de andreibc in 02.08.21 14:54:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreibc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.55164400 N, 25.86897100 E - neconfirmate încă
@andreibc: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104349&hid=7636.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Sep.2024 Revedere 2024 — scris în 18.09.24 de AB 0409 din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Cum sa nu iti petreci cateva zile cand vrei sa te relaxezi — scris în 10.07.22 de ux125862 din BUCOVINA - nu recomandă
- Sep.2020 Vacanta 3 zile Septembrie 2020 — scris în 07.09.20 de ux117478 din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Excelent! — scris în 10.08.19 de Lea95 din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Cazare in pensiune ptr citeva nopti — scris în 04.07.19 de valycdc64 din BRAşOV - nu recomandă
- Mar.2019 Toaca Bellevue? Patru stele low cost! — scris în 20.04.19 de g.alphas din IAşI - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Dezamagitor — scris în 13.03.18 de Alez din BUCUREşTI - nu recomandă