Am fost anul acesta 21-28.10.2017 in Hurghada la Hotel Titanic Palace 5*, sejur 7 nopti rezervat prin [...]
Concediu reusit, nu as compara resortul cu unul din Antalya, dar teritoriu mare comun cu Titanic Beach aqua park, 4-5 restaurante cu mancare diversificata si buna, pentru pretentiosi este posibil sa nu fie suficient de diversificata insa.
Personal ok, camere ok, curate, decorate in stitlul lor, piscinele foarte curate, aqua parkul mediu, tobogane atat pentru adulti cat si pentru copii. Curatenie in camere zilnic, desi nu as fi avut nevoie, poate un pic ciudat mi s-a parut cum spala ei cateodata paharele la barul de la piscina, dar una peste alta, nefiind extrem de pretentiosi nu am gasit defecte majore la resort.
Iesire direct pe plaja, apa de 20 -30 cm, am mers cam 2 km si nu am reusit sa dau de apa mai adanca, iar seara cand e reflux, marea se retrage pentru 1 km.
Resort cu multa verdeata, rezervare la Restaurant A la carte Libanez am facut dar nu recomand, am coborat ulterior la restaurant bufet sa mancam.
Dupa ce am vizitat Hurghada si Cairo, am inceput sa iubesc mai mult Romania.
Recomand destinatia si hotelul daca il prindeti la un pret bun.
Trimis de mirabella in 11.11.17 10:29:34
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirabella); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mirabella: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
Îți mulțumim că ai ales să împărtăşeşti şi cu noi impresiile tale din călătorie. Am fost şi eu de două ori aici, de fact la Titanic Beach, dar e cam acelaşi lucru. Spațiul mare de care dispune hotelul şi aqua park-ul sunt punctele forte ale hotelului. Cât despre mare... aşa e aici, nici nu e recomandat să mergi prin apă până în larg din două motive: păşind pe corali îi distrugi, dar te şi poţi răni grav. Pentru asta există podurile acelea de acces la adâncime.
Dar cum ți s-au părut împrejurimile, erau mulți turişti străini?
@mirabella: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
Buna ziua! Spuneti-mi va rog prețul afisat in caseta tehnica este pentru 2 persoane?
@angy12: Imi puteti spune, va rog ce exista pe langa resort? Adica este o strada pe care sa te poti plimba seara? Sunt ceva magazine in zona? Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Hotelul se află în afara orașului, la vreo 10 km dacă nu greșesc. Dar poți ieși la plimbare, ziua aș recomanda. La vreo 2-300 metri de resort, pe partea opusă cu hotelurile erau multe magazine. Zona este oricum una animată pentru că sunt hoteluri la rând, unul lângă altul, chiar dacă sunt în afara orașului.
@angy12: Am fost anul trecut in Hurgada dar hotel (Royal Lagun, vezi impresii) si in spatele lui era ca un fel de promenada pe care te puteai plimba dupa masa, mai spre seara si erau si cateva magazine.
De acea intrebam daca si langa acest hotel ar exista locuri pe unde sa te plimbi putin.
Va multumesc mult pentru raspuns!
- Jun.2023 O vacanță pe continentul African — scris în 14.07.23 de ux121100 din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Nu recomand — scris în 16.08.22 de BrianaH din ORADEA - nu recomandă
- Apr.2022 Hotel jalnic pentru turism industrial — scris în 29.04.22 de Cristirica din DEVA - nu recomandă
- Mar.2022 Egipt o varianta pentru iarna — scris în 19.11.22 de sempreturist din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Jan.2022 Am avut o vacanta reușită cu noua zile departe de iarna românească, la temperaturi între 23 și 26 de grade la umbra în plina iarna — scris în 12.01.22 de cristy1200 din ARAD - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Experienta în Egipt — scris în 26.09.21 de Larisa2021* din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Jun.2021 Multumiti de Egipt si de Titanic Palace — scris în 04.06.21 de patrick007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ