După 4 zile la Murighiol (vezi impresii), am pornit cu puțin elan spre destinație, ne mâna faptul că ne-am hotărât în ultimul moment să mergem la mare în 2016, am căutat ceva aproape de casă, să fie și acceptabil și bun, așteptările nu ne-au fost înșelate, bănuiam unde vom ajunge.
Hotelul este bine situat în stațiunea Jupiter, aproape de plajă, are parcare proprie destul de mare și păzită. Camere mici cu balcon, grupul nostru a avut un etaj întreg cu vedere în fața hotelului în aripa galbenă, AC split, care s-a defectat spre sfârșitul sejurului, adică răcea doar la 15 grade. Din cauza patului suplimentar nu mai aveam loc în cameră, umezeală multă.
Ne felicităm că am ales varianta de cazare doar cu mic dejun, restul meselor rezolvându-le la terasele de pe plaja sau din Neptun. Grădinile interioare sunt frumoase bine întreținute, nu ar strica să se ocupe de camere la fel ca și de grădini.
Curățenie relativă în camere, prosoapele se schimbau dacă erau puse în cabina de duș, nu există prosoape pentru piscină sau plajă. Micul dejun considerăm că a fost ok. Atașez câteva fotografii, am intrat și la masa de prânz pentru foto, le pun și pe acelea. Club Tismana nu este pentru pretențioși, recomand pentru buget redus, all inclusive la ei este o glumă se pare, piscina curată, seara mai stăteam pe etaj la un ”suc” și alți turiști care aveau all inclusive, povesteau și se plângeau de ce văd acolo.
Pentru o săptămână de valuri, vreme bună și suma modică de 1150 lei cu MD, am rezistat, nu știu ce pot face pentru a mări camerele, în afară de a demola hotelul și să construiască unul modern.
Cu privire la personal nu pot spune prea multe, nu m-am intersectat cu el… … recepție sosire, recepție plecare, MB bufet…. la piscină erau doi băieți mai răsăriți, puneau muzică bună și aveau grijă de telefoane, ochelari, te ajutau cu umflatul saltelei, etc…
Dacă prețul este bun luați în considerare MD ok, cazare (există apă caldă) și AC, aproape de plajă, piscină.
Trimis de Suffisant in 06.03.17 20:10:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Suffisant); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Revenire după un an... Masochist... — scris în 21.07.24 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2023 Bilet odihna 3*, conditii 2* — scris în 30.08.23 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jun.2023 Sejur ieftin, servicii pe măsură — scris în 22.06.23 de ux129412 din OLTENIA - nu recomandă
- Jun.2023 O experiență dezastruoasă la Hotel Tismana - Fugiți de acest loc! — scris în 05.06.23 de ux129233 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2019 Mi-a placut! — scris în 21.08.19 de Sir Octavian din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Un hotel de Doamne Fereste! — scris în 19.08.19 de Bla2 din PLOIESTI
- Jun.2019 Un hotel de Doamne-ajută — scris în 03.07.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ