Nu va pot spune decat ca revin a 5-a oara la acest hotel.
La primul sejur, dupa ce am platit biletele am citit si reviewurile si am fost ingrozit pana am ajuns acolo. Am constatat ca orice parere e relativa. Din punctul meu de vedere:
Locatie - super, aproape de mare (mai e de curatat de salcii aleea ce duce la mare), gradini frumoase si intretinute, parcare insuficienta dar te descurci pana la urma, liniste, locuri de joaca pentru copii, gradinita, etc.
Hotel - vechi (chiar as fii curios cand e construit), "fara lift", dar nici nu stiu la ce i-ar folosii, camere mici, baie si mai mica dar pana acum cu 2 copii a fost ok (5si8ani), insa pe viitor nu mai merge decat cu tripla sau apartament. Se vede ca e intretinut anual dupa straturile de vopsea de pe lemn. Ca si curatenie eu zic ca exceleaza.
Restaurant - Am ales AI deoarece intotdeauna copii mofturosi au gasit ceva sa le placa din "dezastrul" ala de mancare cum zic altii. Ai zilnic de ales 3 feluri de carne (porc, pui, vita), preparate gustoase, chiar daca nu foarte aspectoase, sigur gaseai si o supa sau ciorba pe placul tau. Daca vrei sa fii servit a la carte, atunci cauta in alta parte, aici e bufet suedez si farfuria ta va arata asa cum o aranjezi. Daca vreti hotel de fite cautati in alta parte. In privinta programului de mese, daca crezi ca nu te adaptezi nu iti lua AI, dar eu zic ca e ok si asta.
Piscine foarte curate (program cam scurt-pana la 18),
Personal- foarte amabil
Minus - WIFI nu prea merge in camere, doar in cateva puncte din hotel.
Daca vrei un concediu linistit, decent, fara fite, si mai ales cu copii poti sa incerci cu incredere.
Trimis de paulgheta in 04.08.13 15:26:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (paulgheta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Revenire după un an... Masochist... — scris în 21.07.24 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2023 Bilet odihna 3*, conditii 2* — scris în 30.08.23 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jun.2023 Sejur ieftin, servicii pe măsură — scris în 22.06.23 de ux129412 din OLTENIA - nu recomandă
- Jun.2023 O experiență dezastruoasă la Hotel Tismana - Fugiți de acest loc! — scris în 05.06.23 de ux129233 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2019 Mi-a placut! — scris în 21.08.19 de Sir Octavian din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Un hotel de Doamne Fereste! — scris în 19.08.19 de Bla2 din PLOIESTI
- Jun.2019 Un hotel de Doamne-ajută — scris în 03.07.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ