Daca anul trecut nu am nimerit la restaurantul in regim cu bufet suedez, anul acesta la ALL Inclusive am fost mai mult decat multumit; chiar daca diversitatea nu atinge cotele celor din Turcia sau Grecia, pot spune ca am ramas impresionat, mancare traditionala romaneasca facuta ca la mama acasa.
Copii au mai crescut si problemele au fost mai multe, de bronzat numai in picioare si pe spate in fuga dupa copii. Spatiul de joaca pentru copii este foarte bun, de altfel foarte multi copii vin la Tismana, si au cu ce sa isi ocupe timpul, parintii au si ei unde sa se relaxeze alaturi de copii spatiul fiind amenajat confortabil.
Berea Skol rece a fost ca si anul trecut baza pentru racorire, la copii tot nu am indraznit sa dau i sucul Aro foarte rece.
Prosoapele au fost schimbate in fiecare zi, si curatenie sumara. Camerele tot mici au ramas, dar noroc cu terasa.
Marea a fost perfecta, fara alge sau alte mizerii, ma refer la plaja Jupiter si golfuletel din apropiere.
Recomand in continuare Hotel Tismana pentru parinti si copii.
Trimis de Aecrim17 in 12.07.12 12:57:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aecrim17); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2024 Revenire după un an... Masochist... — scris în 21.07.24 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2023 Bilet odihna 3*, conditii 2* — scris în 30.08.23 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jun.2023 Sejur ieftin, servicii pe măsură — scris în 22.06.23 de ux129412 din OLTENIA - nu recomandă
- Jun.2023 O experiență dezastruoasă la Hotel Tismana - Fugiți de acest loc! — scris în 05.06.23 de ux129233 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2019 Mi-a placut! — scris în 21.08.19 de Sir Octavian din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Un hotel de Doamne Fereste! — scris în 19.08.19 de Bla2 din PLOIESTI
- Jun.2019 Un hotel de Doamne-ajută — scris în 03.07.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ