- pentru serviciile generale ale hotelului nu am reprosuri, personalul promt, foarte amabil (de necrezut pt. Romania), (mai putin baiatul de la piscina care credea ca a inventat coada la cireasa, si vorbea la misto cu turistii) (sper sa nu-l mai vad la anu), chelnerii, barmanii (ca ardeiul iute), curatau, stergeau, te intrebau daca mai doresti ceva, intr-un cuvant excelent.
- mancarea foarte bine preparata, foarte multa, nu foarte diversificata (eram totusi destul de putini in hotel), fructe aproape non stop, intr-un cuvant fara repros
- despre cazare ce sa zic camerele destul de mici dar nu faci disco in camera, doar dormi), curate, prosoape schimbate in fiecare zi, asternuturile la 2 zile, aranjate toate lucrurile noastre pe care le lasam aiurea prin camera, aspirat si spalat pe jos zilnic, super ok (daca te uitai cu atentie la finisaje: termopane gresie, faianta mai era de lucru) dar precum am mai spus in camera doar dormi.
- piscina curata, cam 28 grade la inceputul lui iunie, piscina pt. copii la fel, locul de joaca pt. copii excelent (tobogane, cetati, nisip, jucarii, o mica gradinita balansoare, hinta, masinute electrice) foarte o. k, animatori? era o fata cu care jucam beach-volei in fiecare zi (terenul de volei era plin de cioburi sub nisip, am avut noroc ca nu ne-am taiat niciunul)
- plaja n-are, dar pe langa lac in 2-3 minute ajungi la mare si este o plaja privata f. curata.
Deci in final am fost foarte multumiti de conditii, personal si pret destul de ok pt. Romania tinand cont ca este all-inclusive (noi mergem si in Turcia in fiecare an si tinand cont de grandoarea si ce inseamna turismul si sistemul all-inclusive 5* in Turcia, pot sa zic ca cel putin in perioada in care am fost noi este perfect la club Tismana)
Trimis de idutzu in 27.06.09 17:57:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (idutzu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna
Imi puteti spune daca plaja era cu nisip si cum era intrarea lina sau abrupta si la ce pret era un sezlog? Se putea sta si pe cersaful tau?
Eu as vrea sa merg cu un copil de 1 an si citeva luni, credeti ca as gasi ce sa ii dau de manacare din acel sistem all inclusiv ( ma refer la file de peste, piept de pui, legume, oua fierte, etc).
Multumesc anticipat.
Plaja ok, privata (dar nu a hotelului) cu sezlonguri, umbrele, curata, cu nisip, intrare lina, cel putin unde am fost noi (in Jupiter, nu in Neptun), dar pietre multe si mari in apa (trebuie papuci speciali altfel rupi degetele).
Se poate sta si pe cearsaful personal (in limita locurilor disponibile, cred eu) pretul la salteaua pt sezlong 5-10 lei (cred).
Noi stateam 1 ora si jumatate dimineata (era fff cald) si mergeam la piscina hotelului.
Peste nu am avut la masa (eram putine persoane in hotel fiind inceput de iunie), dar in rest pui la pranz, cina, legumele sote (ca si garnitura) multe fructe, oua da (plin la mic dejun), iaurt, cereale, gem...
Daca vorbesti cu bucatareasa, face si supa mai light pt. copil.
Mancarea foarte buna tinand cont ca si al meu copil are 1 an si jumatate si a mancat tot!
- Jul.2024 Revenire după un an... Masochist... — scris în 21.07.24 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2023 Bilet odihna 3*, conditii 2* — scris în 30.08.23 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jun.2023 Sejur ieftin, servicii pe măsură — scris în 22.06.23 de ux129412 din OLTENIA - nu recomandă
- Jun.2023 O experiență dezastruoasă la Hotel Tismana - Fugiți de acest loc! — scris în 05.06.23 de ux129233 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2019 Mi-a placut! — scris în 21.08.19 de Sir Octavian din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Un hotel de Doamne Fereste! — scris în 19.08.19 de Bla2 din PLOIESTI
- Jun.2019 Un hotel de Doamne-ajută — scris în 03.07.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ