Sincer mă aşteptam la mai mult uitând ca totuşi sunt în ţara mea.
Am să încep ca americanii cu ce mi-a placut:
- grădinile foarte frumoase;
- a fost foarte curat şi in hotel şi in cameră;
- măncarea gătită a fost gustoasă (am avut all-inclusive) ;
- are un loc de joacă pentru copii dar care se poate folosi numai dimineaţă pentru ca apoi nu mai este umbră.
Nu mi-a placut:
- baia; nu am mai văzut o baie la fel de mică; are aproximativ 2 metri patraţi in care sunt inghesuite toate (încă nu mi-au trecut vânătăile de pe picioare)
- personalul care mi-a dat impresia că mai are puţin şi mă dă afară; poate i-am prins eu obosiţi sau indignaţi la mijlocul sezonului dar am platit şi ar fi trebuit să fiu tratat mult mai bine (cu exepţia femeii de servici) ;
- aperitivele care s-au servit au fost sub ori ce critică; mă refer aici la salamuri care eu nu le-as cumpăra nici dacă ar fi pe gratis.
Trimis de ansilviu in 14.08.10 12:44:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ansilviu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Si eu am venit de acolo cu un gust amar si la propriu si la figurat.
Dupa 7 zile in care am mancat aceeasi mancare sau cel putin acelasi stil de mancare si dupa 7 zile de cura cu bauturi marca aro sau cafeaua de la restaurant cu gust de mucegai, iti mai amintesti?
personalul iar mi-a lasat o impresie foarte proasta in sensul ca vorbeau urat cu turistii, aveau o privire incruntata tot timpul si pe deasupra nici mcar nu salutau daca te intalneai cu ei pe hol sau prin curte. Sincer nu stiu unde au gasit asemenea oameni, dar parca sunt alesi la spranceana. Toti sunt la fel.
Eu, din pacate, consider acel concediu unul ratat. Sper sa fie ultimul ratat si pentru mine si pentru toata lumea.
- Jul.2024 Revenire după un an... Masochist... — scris în 21.07.24 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2023 Bilet odihna 3*, conditii 2* — scris în 30.08.23 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jun.2023 Sejur ieftin, servicii pe măsură — scris în 22.06.23 de ux129412 din OLTENIA - nu recomandă
- Jun.2023 O experiență dezastruoasă la Hotel Tismana - Fugiți de acest loc! — scris în 05.06.23 de ux129233 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2019 Mi-a placut! — scris în 21.08.19 de Sir Octavian din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Un hotel de Doamne Fereste! — scris în 19.08.19 de Bla2 din PLOIESTI
- Jun.2019 Un hotel de Doamne-ajută — scris în 03.07.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ