am fost acolo 8 nopti si am fost impresionata de calitatea serviciilor. totul a fost ok nu ii inteleg pe altii cum pot sa zica atatea lucrurii neadevarate.
deci vro 2 zile a fost mai urat si a picurat ne am bucurat de piscina si nu ne am plictisit deloc mereu gasesti ceva de facut acolo.
in concluzie voi mai revenii la club tismana si cu alte ocazii.
Trimis de andra.ionescu* in 28.06.10 15:05:29
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andra.ionescu*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Asta e hotelul cu all inclusive ?
Daca da spune cum e all inclusive romanesc vad ca ai dat nota 10 la bucatarie si masa.
Incearca sa detaliezi...piscina etc .
Cam se contrazic impresiile despre acest hotel. Nu stiu ce sa cred, cred ca depinde de fiecare turist in parte. Incarcati si niste poze ca sa ne lamurim.
Este unul dindtre cele doua cluburi cu AI de pe litoralul ramanesc din Sud, mai este si Majestic, cam acelasi lucru.
Ce nu inteleg la aceasta locatie este ca are 11 review-uri pe AFA, dar o singura fotografie...si aia vai steaua ei. Avem si o explicatie logica, wm?
Anda, fie-ti mila de noi si ajuta-ne cu ceva imagini din partea celor care AuFostAcolo, te rugam frumooosss! Poate asa convingem si pe fanii "externului" ca se poate si pe plaiuri mioritice sa mergi la soare si la plaja
Multzam anticipat!
buna, hotelul arata foarte bine, are o gradina foarte frumoasa si foarte aranjata, problema e cu calitatea serviciilor, eu am fost in 2009 acolo, probabil s-au schimbat lucrurile acum, desi ma indoiesc, anul trecut cand am fost eu acolo, nu era zi sa nu fie un scandal la restaurant, sau ma rog, o cearta, din diverse motive.
va pot si enumera cateva: intr-o dimineata a venit o doamna si a zis la nea nicu, ala de statea la usa restaurantului sa nu mergi cu mancare in camera, ca fetita ei de 5 ani a facut insolatie, are frisoane, febra si nu poate veni la masa, l-a rugat frumos sa-i dea voie sa duca un sandvich in camera, atat doar, eram langa ei si am auzit toata povestea, bineninteles nea nicu nici nu a vrut sa auda, si de aici a inceput o cearta pe cinste, pentru ca nu a lasat-o sa iasa cu un sandvich afara pentru fetita ei, bineinteles nici macar un tratament nu i s-a dat la fetita, ca nu era cine acolo in hotel, desi la un moment dat parintii au cerut acest lucru. asta a fost unu.
un alt eveniment neplacut a avut loc in alta zi cand a venit o doamna la restaurant, care se pare ca era chiar patroana hotelului, si atunci cativa turisti au reclamat faptul nu prea sunt fructe la masa, atunci doamna respectiva a zis ca sunt pe masa portocale nu le vede, vrei sa ti le storc eu in gura? domnii respectivi, de fapt, au reclamat faptul ca de o saptamana nu au avut numai portocale taiate felii si pepene rosu, atat doar.
in rest... aceleasi certuri in fiecare zi la restaurant din cauza faptului ca mancarea era aceeasi zi de zi si mancare bazata numai pe sosuri. peste, friptura de exemplu nu am vazut deloc timp de o saptamana, am mai zis-o si in celalat review - click aici - daca doriti informatii suplimentare, va rog sa imi scrieti pe mess sau mail la popradu16[at]yahoo.com, va ajut cu cea mai mare placere, stiu ce inseamna sa ai un concediu ratat, am trecut prin asta
- Jul.2024 Revenire după un an... Masochist... — scris în 21.07.24 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2023 Bilet odihna 3*, conditii 2* — scris în 30.08.23 de CornelP din BRăILA - nu recomandă
- Jun.2023 Sejur ieftin, servicii pe măsură — scris în 22.06.23 de ux129412 din OLTENIA - nu recomandă
- Jun.2023 O experiență dezastruoasă la Hotel Tismana - Fugiți de acest loc! — scris în 05.06.23 de ux129233 din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2019 Mi-a placut! — scris în 21.08.19 de Sir Octavian din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Un hotel de Doamne Fereste! — scris în 19.08.19 de Bla2 din PLOIESTI
- Jun.2019 Un hotel de Doamne-ajută — scris în 03.07.19 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ