Am ajuns la acest hotel în luna septembrie 2014, pe o vreme ploioasă.
Din fericire hotelul este foarte aproape de locul unde vă lasă feribotul adică chiar lângă port (cum cobori de pe feribot o iei spre stânga şi mergi maxim 100 m în funcţie de locul unde ancorează vasul). daca sunteti cu masina trebuie sa ocoliti putin deoarece strada pe care se afla hotelul este cu sens unic dinspre hotel spre port. Adica la iesirea din port o luati inainte si pe urma de doua ori stanga pentru a intra din nou pe strada cu hotelul.
Hotelul este foarte şic (din punctul meu de vedere). Pentru noi a fost o locaţie foarte bună pentru a pleca în plimbări pe restul insulei pentru că vremea nu ne-a permis sa ne bucurăm de prea multă plajă.
Micul dejun a fost modest dar sincer să fiu nici nu ne doream ceva foarte diversificat. Pentru mine Grecia înseamnă taverne pe lângă malul mării si fructe de mare.
Camera este potrivită ca dimensiune şi se face curăţenie la 2 zile. Ce mi-a plăcut la camera pe care o aveam a fost că avea vedere chiar la mare adică spre port iar în fiecare seară un feribot ancora chiar în dreptul hotelului şi mi-a plăcut să vad cum se apropie ditamai feribotul de mal.
A fost o zi în care liftul nu a funcţionat şi a fost puţin mai dificil să urcăm cele 4 etaje cu toate bagajele după noi mai ales ca s-a întâmplat chiar într-o zi în care am fost la plaja şi la cumpărături.
Cu toate ca acest hotel nu surprinde cu nimic nouă ne-a plăcut foarte mult şi ne-am simţit foarte bine. Îl recomand celor care nu sunt simandicoşi si celor cărora le place o locaţie curată şi aproape de port.
Trimis de ovidiudif in 04.05.16 14:25:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Am mai fost tot in Thassos şi în Kefalonia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ovidiudif); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ovidiudif: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 52&ridAnt=68376
@webmaster95 - Da, locatia pare ca este chiar cea din fata hotelului.
Nu imi aduc aminte daca strada este cu sens unic sau nu. parca era cu sens unic, caz in care e gresita descrierea mea si nu se poate lua stanga la iesirea din port.
trebuie ocolit astfel incat sa intri pe strada cu sens unic pe care se afla hotelul.
@ovidiudif - Felicitari pentru alegere si vacanta greceasca din aceasta insula minunata. Si noi am avut in primele zile din septembrie 2014 3 zile de ploaie si furtuna in cealalta margine a Greciei, in Lefkada, unde am vazut pentru prima data nori in Grecia dupa 10 ani de vacante. Dar s/a facut frumos si cald si am recuperat zilele petrecute in pensiune si la taverne, ca nu aveam altceva de vazut pe insule decat plaje, spre deosebire de Creta, Corfu si alte cateva, am povestit ce si cum pe AFA.
Multumim pentru informatiile impartasite, poate si cateva poze ar fi de ajutor. Alegeri inspirate si vacante frumoase!
- Jun.2021 O vacanta minunata, relaxanta — scris în 14.06.21 de ux120145 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Timoleon, un hotel de vis — scris în 06.06.14 de mihai_p2006 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Timoleon, o alegere foarte buna. — scris în 09.08.13 de militaru77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Recomandam, fara ezitare. — scris în 31.07.13 de gipinel* din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Superb — scris în 20.04.13 de iza* din BUCURESTI - RECOMANDĂ