Vacanța liniștita
Am ales acest hotel pentru ca era o locative noua, aproape de România, prețul bun. Am găsit acolo ce reflecta si fotografiile, doar ca mi l-am imaginat ceva mai mare.
Este un hotel mic, foarte elegant, modern, înconjurat de o grădina frumoasa. Marea e la 250 m de hotel, exista o masina care ne ducea si aducea de pe plaja. Plaja si nisipul curate, șezlonguri si umbrele gratuite, baruri in apropiere.
Camerele si băile foarte frumoase, restaurant, bar, terase, băile, curate si moderne. Spa-ul minunat, ai ce face dacă ploua tot sejurul.
Recomand sa va cumparati all-inclusive VIP, are si 7 proceduri incluse.
Mâncarea proaspăta, servita elegant la masa, băutura o comandat la chelner tot la masa. Nu am folosit restaurantul rusesc. La restaurantul italian micul dejun continental, puteai sa faci si fresh de portocale, morcov si mere. Prânzul conținea 2 ciorbe si 3 feluri de carne si garnituri, salate, fructe, prăjituri. La cina carne si garnituri. La bar, unele băuturi sunt cu plata, chiar si apa minerală. Chelnerii de la bar nu sunt deloc amabili. Toate scaunele sunt tapitate in crem si gri deschis, pe care se urca încălțați majoritatea copiilor.
Un loc frumos, sigur nu făcut pentru romani, cu liniște si relaxare.
Trimis de coreluxsv in 21.08.14 16:20:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Grifid Bolero
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (coreluxsv); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@: coreluxsv: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- -
Articolul a fost mutat, la reorganizare, în rubrica "Therma Palace Balneohotel [Kranevo]" (deja existentă pe sait)
- May.2023 Mini vacanta de 1 mai — scris în 05.12.23 de dianamea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Poate cel mai liniștit și civilizat hotel din Bulgaria — scris în 15.08.22 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2019 Hotel frumos, dar neîngrijit — scris în 08.07.19 de maiar din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Omul sfinteste locul — scris în 01.11.17 de Lolaria din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Un hotel liniștit, excelent pt odihna — scris în 09.06.17 de Alin1505 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 La băi și la plajă–tătă…... — scris în 02.08.16 de TEOANCA din CâMPINA - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Relaxare si odihnă — scris în 10.01.16 de nelik din BUCURESTI - RECOMANDĂ