Cea mai urata cazare! — @Theo Bungalows Hotel / KRIOPIGI [Kassandra]
NU RECOMAND!!!
O mizerie de cazare!
Patronul impreuna cu personalul foarte aroganti si artagosi, exceptie baiatul de la bar care a fost ok.
Masa este o mizerie, pe perioada sejurului orezul si pastele au fost la loc de cinste, pe post de carne niste bucati de carne arsa, fasii de bacon foarte gras prajite, niste zgarciuri prajite, la capitolul fructe doar pepene rosu din cand in cand si acesta fiind insuficient.
Cand am ajuns am fost atentionati de grupul care pleca ca nu este ok cazare si mancarea inclusiv personalul,
ne am convins la randul nostru pe parcursul sejurului, am cautat sa vorbim cu patronul sa i explicam ca nu este ok ce se petrece in hotelul lui, nu a fost dispus sa dialogheze cu noi, a sarit la o persoana din grup sa i dea un cap in gura, alte persoane au fost ridicate de la masa pe motiv ca trebuie sa ia masa sa o duca la un grup de englezi, o persoana de sex feminin care servea cina a fost apostrofata de catre patron si invitata sa se ridice de la masa sa l urmeze la receptie, injurand agentia si tara turistei, spunand ca celor care nu le convine poate sa plece ca el poate aduce imediat 30 de persoane in locul nostru.
Mentionam ca nu am fost singurul grup nemultumit de cazare, mancare, comportament personal.
Am cerut sa fim mutati din aceasta locatie, nu s au gasit dect 2-3 camere cu diferenta de 300-400 de euro pe camera.
Au fost placute plimbarile pe vas cu plecare din portul Ormos Panagias., in orasele din imprejurimi, excursia de la Salonic. Ghizi au fost draguti si amabili dar neputinciosi la sesizarile noastre cu masa, cazarea, am fost sfatuiti pe viitor sa evitam acest gen de cazare.
Se poate distra, manca la terase, restaurante foarte bine, personal dragut si amabil.
Trimis de doina doina in 03.07.18 12:03:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: THASSOS
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doina doina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@doina doina: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 36&ridAnt=86863
Îmi pare rău pentru experiența avută. Sincer e deja un fapt destul de cunoscut că în Grecia nu e recomandată varianta all-inclusive-ului. Ar trebui părerea mea să sesizați agenția (în scris) prin care ați plecat cu privire la comportamentul proprietarului; poate vor fi corecți și nu vor mai colabora cu acesta. Măcar să n-o mai pățească și alții.
Apreciez că ați reușit să vă bucurați de zona în care erați și cumva peste zi să faceți abstracție de cazarea nasoală și domnul care o gestiona...
Multumesc!!! La agentie am dat un feedback pe masura, cred ca nu sunt publice comentariile negative, am inteles ca trebuie sa mergi personal la sediul lor.
Norocul nostru a fost ca am mers in excursii, ne-am bucurat de alte locuri si locatii cu oameni draguti si amabili care au stiut sa ne faca sa ne simtim bine.
- Jul.2018 Jalnic — scris în 09.06.19 de Diana1985 din APAHIDA [CJ] - nu recomandă
- Jun.2018 Concediu ratat — scris în 04.07.18 de crystyan59 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Cazare si masa de tot rasul — scris în 18.06.18 de ari1960 din BUFTEA - nu recomandă
- May.2018 Nu merita 3* — scris în 09.07.18 de marival din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Raport pret-calitate foarte bun, personal de exceptie — scris în 30.07.17 de AndreeaDV din ARAD - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Prima experienta in Grecia — scris în 01.08.14 de dertog din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Un hotel cu atmosfera greceasca si conditii bune — scris în 01.08.13 de AndradaIonescu din SLATINA - RECOMANDĂ