Buna ziua! Va scriu tuturor care sunt curiosi sa afle despre hotelul Thassos. Hotelul foarte frumos cu DP.
Dimineata era cam aceeasi mancare, dar aricum f buna, iar seara aveai de ales dintre 2 feluri de manacare (era o lista dimineata si bifai), iar desertul ti-l dadeau ei.
Personalul foarte amabil, lafel si fazdele hotelului!
Plaja nu era foarte mare, cu pitere:(), dar apa era super limpede si curata, doar intr-o zi a fost putin murdara, pt ca au fost valuri f mari. Sezlongurile erau gratis. Puteai sa stai pe plaja la orice ora, chiar daca era iulie... SOARELE FFF BLAND!!!
Noi la pranz mergeam sa mancam tot prin Pefkari (pizza, gyros, creveti etc). Pt un gyros adevarat trebuie s aplatiti in jur de 6 eur (erste la farfurie). Cel la 2 eur este cu multa coca... o balaceala!)
Piscina nu era nici mare, nici mica, oricum curata...
! Curatenia se facea zilnic, iar la 2 zile se schimba si lenjeria. Camerele nici mari, nici mici, un pat dublu, iar patul pt copil era 10 eor pe zi (noi am luat). Am avut camera cu vedere la terenul de tinis si la piscina. (jucam tenis in fiecare zi apropape, era gratis si nu mereu aglomerat).
Statiunea foarte linistita. Noi faceam cumparaturile Din Potos, statiunea la 1-2 km distanta. Acolo era f multa animatie.
Ceilalti turisti civilizati si linistiti.
Noua ne-a placut foarte mult si as recomanda hotelul si statiunea aceasta tuturor cu cel mai mare drag!!!
Trimis de Theo.Andreea in 18.07.14 13:41:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Theo.Andreea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.61694400 N, 24.59888900 E - neconfirmate încă
@Theo. Andreea: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Setul de impresii şi recomandări aparţinând unui autor sub 16 ani, va fi publicat, cf Regulamentului (Cap. 1 sect. B pct. 12), fără note.
Mi-a placut... tineretea si entuziasmul, in cele scrise. Cred ca si eu... ehm... daca as avea aceeasi varsta, as vedea lucrurile la fel! ))
- Jul.2013 In Grecia nu ma plictisesc niciodata! — scris în 21.11.13 de penelopa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Hotel Thassos, Pefkari — scris în 20.08.13 de stefania.epure din OTOPENI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Un hotel primitor! — scris în 23.07.14 de wolf2001* din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Din nou la Thassos Hotel — scris în 18.09.12 de Lallica* din BUCURESTI - RECOMANDĂ