Nu știu alții cum sunt, ar spune Creangă, dar eu știu că sunt destul de pretențioasă și nu îmi închipuiam că aș putea petrece un sejur în România, de care să mai fiu și mulțumită. Incredibil? Dar, e adevărat.
Am ales anul acesta, din varii motive, aș putea spune că din patriotism, dar nu m-ar crede nimeni, Băile Felix. Văzusem câteva reportaje la tele despre efectele benefice ale apelor termale de la Felix. Și, cum îmi place apa dar numai dacî e caldă, am zis că de ce să dăm bani pe apă cu clor la greci sau turci? Hai la Felix. Am făcut o rezervare prin luna iunie la hotel Termal după ce citisem și câteva impresii.
Despre hotel ce să spun? E un vechi hotel de pe vremea lui Ceaușescu, renovat in 2003. Nu sunt extraordinare camerele dar sunt spațioase și e curat. Zilnic schimbau lenjeria, se dădea cu aspiratorul, curat la baie. Nimic extraordinar veți spune.
Am avut demipensiune și pot să vă spun că a fost mai mult decât suficient. Am avut și tratament în acești bani.
Mâncarea foarte bună, destul de variată, personalul de la restaurant, excepțional. De o amabilitate cum eu nu am mai întâlnit la noi. Te rugau să mergi să îți alegi de mâncare. Ba. mai mult, fiecare seară era cu tematică: Seară romantică, seară italiană, mediteraneană... Directorul complexului în persoană, venea șa fiecare moment al mesei și se interesa dacă lipsește ceva, aducea tăvile cu mâncare când personalul era copleșit de treburi.
Trebuie să vă mai spun că ne făceau zilnic niște deserturi extraordinare. Eu nu sunt o mare amatoare de dulciuri dar arătau atât de bine și mai erau și gustoase.
Și stați că nu am spus ce era mai important... piscinele foarte bine întreținute. Apa era schimbată în fiecare seară, piscinele curățate și spălate. A fost și un mare dezavantaj... erau populate cu români. Nu mă înjurați. Dar sunt unii cărora degeaba le scrii cu litere de o șchioapă că nu e voie să sari în piscină, să fumezi la piscină, să arunci mucuri pe jos... și cu toate acestea, personalul făcea cuminte curățenie fără a face vreo observație nimănui.
Din păcate, stațiunea nu are prea multe de oferit. Lipsesc locurile de parcare (hotelul are parcare păzită), trotuarele sunt stricate, mizerie pe străduțe... poate se va găsi cineva să ia măsuri.
Așadar, dacă vă doare spatele și tânjiți să vă relaxați într-o piscină cu apă termală, nu ezitați... mergeți la hotel Termal.
LADI
Trimis de ladi in 25.12.14 15:35:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ladi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ladi: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
V-am citit cu mare interes review-ul, pentru că am petrecut și eu aici un sejur de 10 zile în 2006 și am fost foarte mulțumit. Apropo de fraza::
”sunt destul de pretențioasă și nu îmi închipuiam că aș putea petrece un sejur în România, de care să mai fiu și mulțumită. Incredibil? Dar, e adevărat.
să știți că sunt destul de multe locuri în România în care puteți fi mulțumită, la fel cum puteți face un sejur în afara țării și în care s-ar putea să nu fiți mulțumită. Eu am avut astfel de experiențe în ambele sensuri.
@traian. leuca: aveti perfecta dreptate. Am folosit intentionat fraza pt ca mi s-a intamplat sa aud ca umele locatii ar fi f bune, dar m-am convins ca uneori cpnteaza la ce te raportezi. Am dorit sa-i asigir pe potentialii cititori ca scriu stiind despre ce vorbesc. Va multumesc!
Ladi
- Nov.2024 Peste stelele lui — scris în 25.11.24 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Mar.2024 Din nou la Hotel TERMAL — scris în 15.03.24 de csm34 din MIOVENI [AG] - nu recomandă
- Jun.2021 Evitați Hotel Termal Băile Felix — scris în 17.06.21 de Vali25 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Oct.2020 Toamna la Hotel Termal — scris în 14.01.21 de elise din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Gimnastica — scris în 15.08.18 de MM14 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Craciun la Hotel Termal — scris în 08.01.18 de anna32 din VIENA - RECOMANDĂ
- Oct.2017 3 zile cu apă fierbinte în piscina acoperită — scris în 08.10.17 de miorita2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ