Teleki Hotel(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Jos pălăria! Amabilitate peste așteptări
Deși inițial am fost cazați în altă parte, am fost nevoiți să căutăm altă cazare (destul de neplăcut, fiind vorba de un grup de 7 familii). Deci întâmplător ne-am nimerit aici, la Teleki, insă nu regret deloc, ba din contră, mulțumesc lui Dumnezeu că ni l-a scos în cale. Ne-a salvat weekendul :)
Mulțumim frumos pe această cale gazdei, care a fost peste așteptările noastre de amabil!
despre SERVICII
Foarte mulțumită de întreg personalul! Ne-au asigurat cu tot ce am avut nevoie, au fost foarte înțelegători, amabili și atenți la nevoile noastre
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camere și băi foarte curate și spațioase!
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Raport corect preț - calitate
Mâncare foarte bună!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Zonă liniștită și frumoasă
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Dispune de un jacuzzi de 8 persoane, cu multe funcționalități și de saună, unde te poți relaxa în tihnă.
Trimis de mm83 in 06.03.22 19:18:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mm83); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.60470347 N, 25.09306078 E - neconfirmate încă
Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 06830&hid=27370.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Bine ai venit pe comunitatea AFA!
La fel cum i-am scris si colegei dvs de grup, aici
Ma asteptam ca la cat ati laudat aceasta locatie, sa scrieti totusi mai multe randuri si eventual sa ne incantati ochii si cu ceva poze...
@⭐ValentinB_88⭐: Bună ziua! Din păcate, eu nu am făcut poze! Am preferat să îmi umplu timpul cu activități de relaxare (și fără telefon, ca sunt sătulă de el in timpul săptămânii . Însă nu puteam să nu adăugăm o recenzie bună, din moment ce am fost foarte mulțumiți
@mm83: Multumesc pentru amabilitatea de a raspunde. Intr-adevar telefonul a devenit un viciu greu de stapanit... cu toate acestea prin concedii incerc sa nu uit si sa fac cateva poze cazarii, chiar daca ne place sau nu. Oricum ar fi ajut si colegii de pe aici.
Te mai asteptam pe comunitate si cu alte recenzii! Ganduri bune.
- Mar.2022 Locul unde te simti ca si acasă — scris în 06.03.22 de Mena56 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ