O varianta de cazare satisfacatoare
A fost o experienta placuta, dar cum in Romania nu este nimic perfect, au fost si mici probleme legate de curatenia in camere.
Trimis de yssy* in 27.08.09 10:01:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Mamaia, Neptun, Jupiter, Venus
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (yssy*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Referitor la curatenie, ei spun ca schimba prosoapele la 3 zile, lucru ce nu s-a intamplat in cazul meu. Mi-a fost jena sa ma duc sa cer deoarece mi se parea arhisuficient la 3 zile.
Camera o receptionezi cu curatenia facuta de cei dinainte, sau dupa fiecare serie e cineva care face curat in camere?
Multumesc,
Radu Constantinescu
Exista persoane care fac curatenie, camera cand o primesti este curata. Prosoapele si asternuturile sunt curate...
pe plaja din fata hotelului exista posibilitatea de a inchiria sezlonguri si mai ales umbrelute?
Un review mult prea succint pentru a merita punctele standard acordate de program. Acestea au fost retrase si vor fi restaurate în cazul in care reveniti cu mai multe detalii intr-un ecou.
Anul trecut cand am fost, plaja din fata hotelului nu era amenajata, noi am mers si am facut plaja in Saturn, deoarece acolo plaja avea nisipul mai fin. Pe plaja din fata hotelului era doar o umbrela cu 3-4 scaune unde puteai sa comanzi o bere sau un suc. Plaja era plina de alge si nu era curatata niciodata. Plaja din fata hotelului reprezinta una din plajele mici dintre stavilopozi intre Venus si Saturn.
- Jul.2015 Concediu ratat — scris în 25.06.16 de Tudor123 din ARAD - nu recomandă