Hotel Surtel Kusadasi - Jalnic
Evitați acest hotel. Totul este vechi si neîngrijit. Mobilierul vechi, racitorul din camera mizerabil si nefunctional. Doar 3 programe turcești la tv. Tv cu tub catodic. Ac-ul scotea un zgomot infernal si emana un miros greu in camera.
All inclusiv îngrozitor, au fost zile când nu aveai ce mânca. Meniul de baza salate, creme de branza si cus - cus. Prăjituri, dar gris cu lapte gros diverse culori, tăiat cu bilete. De fructe nu vorbim... Carnea este un lux la acest hotel.
Fete de masa murdare, pereti murdari la sala de mese.
Personalul respingător. Baiatul de la bar foarte arogant cu turistii, indiferent de nationalitate.
Vacanta ratată...
Trimis de Toma 2019 in 11.07.19 03:58:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Sozer
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Toma 2019); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.86168740 N, 27.25852042 E - CONFIRMATE
@Toma 2019: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te rugăm precizează numele hotelului la care ați fost (nu e menționat niciunde în text)
Suspendat (temporar) până la clarificare
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Surtel Hotel, KUSADASI" (deja existentă pe sait)
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 94&ridAnt=94644
Salut! Din cate am inteles, nu ai gasit nimic bun la Surtel? Am citit si alte impresi, tot din 2019 pentru Surtel, turisti aveau alte pareri. Imi poti spune, concret cu nu ti-a placut si ce ti-a placut? Iti multumesc! Vacante reusite iti doresc!
@dumi59: saraca mea prietena maria55 s-ar rasuci in mormant sa auda asa ceva! Dumnezeu sa o odihbeasca ca tare mult tinea la hotelul asta!
- Jul.2018 Surtel, o vacanta reusita — scris în 22.07.18 de robyvol din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O alegere bună — scris în 26.06.18 de felixtm din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Inpresii — scris în 23.06.18 de stoican din BUCUREşTI
- Jul.2017 Cazare Surtel — scris în 21.03.18 de Caramela din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Hotel foarte frumos şi bine poziţionat, all-inclusive jalnic — scris în 17.07.17 de biancae din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Camera pentru oameni cu nevoi speciale — scris în 28.09.15 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 O tratatie decenta pentru suma mica achitata — scris în 20.07.15 de robitza21 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ