O prietena care merge in fiecare an la acest hotel imi spunea "Hai si tu!!! ", dar din alte motive nu ajungeam. In fine nu mai conteaza, anul acesta am ajuns.
Ce as putea sa zic? Este un hotel bine amplasat din toate punctele de vedere: aproape de plaja, de bazar, de faleza (esti in buricul kusadasi) nu-ti trebuie nimic mai mult...
Privelistea de pe hotel? - Te lasa fara cuvinte... (cand privesti in jur nu ai timp sa te gandesti la problemele de acasa, uiti de tot)
Personalul? - Excelent (toti au fost amabili, sunt prietenosi si cu toate ca erau foarte obositi ne zambeau si ne intrebau daca mai dorim ceva sau dansau pentru a distra turisti hotelului)
Camerele? - Curat si ai tot ce iti trebuie. (pretentiile le lasam acasa si decat sa pierdem vremea in a cauta defecte si nereguli in camera sau la hotel, mai bine sa zicem - "Hai sa ne distram, ca zilele trec repede si 10 zile trec cat ai clipi! ")
Recomand acest hotel la toate persoanele care nu au pretentii de 5 stele.
Trimis de sevy in 26.10.13 02:36:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Istanbul, Marmaris, Izmir
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sevy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.86168740 N, 27.25852042 E - CONFIRMATE
@sevy: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Hm... multumesc m-ati facut sa zambesc cu reviw-ul dvs.
Si totusi nu cred ca prin acest 10 acordat ve-ti reusi sa induceti oamenii in eroare.
Nu este rautate, cititi cu atentie realitatea de acolo este alta si nu cea prezentata de dvs. la'' indemnul unei prietene''.
Chiar imi pare rau... a trecut ceva timp de cand le-am calcat pragul... iar dumnealor nu au catadicsit sa schimbe nimik. De data aceasta poate le sugerati sa intre si sa vada care sunt nemultumirile noastre NU vis-a-vis de aceasta locatie CI de felul cum suntem tratati.
- Jul.2019 Hotel Surtel Kusadasi - Jalnic — scris în 11.07.19 de Toma 2019 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Surtel, o vacanta reusita — scris în 22.07.18 de robyvol din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O alegere bună — scris în 26.06.18 de felixtm din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Inpresii — scris în 23.06.18 de stoican din BUCUREşTI
- Jul.2017 Cazare Surtel — scris în 21.03.18 de Caramela din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Hotel foarte frumos şi bine poziţionat, all-inclusive jalnic — scris în 17.07.17 de biancae din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Camera pentru oameni cu nevoi speciale — scris în 28.09.15 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ