Un hotel de... 5*
In luna septembrie, odata cu... kurban bayranul din 2017 am petrecut o saptamana la acest hotel... unde m-am simtit minunat; vreme, apa, personalul, serviciile hotelului au contribuit la un sejur perfect.
Plaja se poate face pe nisip, dar si pe ponton unde exista o zona de umbrelute cu sezlonguri binenteles gratuite dar si baldachine... dotate cu frigider... plin... care pot fi rezervate la receptia hotelului;
hotelul are doua piscine mari, 4 baruri interioare., si doua pe zona de plaja...
masa este intradevar de 5*.
Trimis de peterr in 21.09.17 18:27:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: peste tot... mai putin zona ANKARA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (peterr); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
- Jun.2022 Lux si eleganta la Sunis Efes Royal Palace — scris în 29.09.22 de michaela_1961 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 O vacanta placuta, dar se putea si mai bine! Mai degraba hotel de 4 stele! — scris în 04.07.22 de adr!an din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Daca ar fi fost si echipa de entertaiment mai implicata era perfect — scris în 26.08.21 de crp1972 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Totul la superlativ — scris în 20.08.21 de ux122046* din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Perla de la Egee! — scris în 17.07.19 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Peste asteptari... — scris în 04.07.18 de calingolea din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Despre hotel Sunis Efes Royal — scris în 27.01.18 de Duduku din ONEşTI BC - RECOMANDĂ