Am revenit din vacanta in Grecia acum 2 zile. A fost mai frumos decat ne asteptam. Am plecat pe 25 august, cazare 7 nopti, DP, la hotel Sunbeach.
Am avut cateva emotii dupa ce am cumparat biletele, deoarece pe internet nu am gasit decat cateva comentarii referitoare la acest hotel, insa asteptarile au fost peste masuri.
In camere se face curatenie in fiecare zi, se schimba prosoapele si lenjeria zilnic pana si pijamalele ti le aranjeaza pe pat in diferite forme.
Hotelul este amplasat la iesire din satiunea Platamonas spre Nei Pori, intr-o zona linistita, la aproximativ 20 metri de plaja.
Iesirea din hotel spre plaja se face prin restaurant, spre piscina dupa care se traverseaza aproximativ 20 metri de nisip si se intra pe plaja cu sezlonguri. Plaja este f curata (mai curata ca la Nei Pori) iar sezlongurile nu se platesc-trebuie facuta o consumatie la bar (o cafea, o bere, un suc).
Mancarea de la hotel este f buna... la micul dejun gasesti de toate-unt, margarina, strudel, croisant, oua fierte, oua prajite, lapte, cafea, ceai, cereale, suc, rosii, cascaval, sunca presata, branza, miere, salate etc. La pranz se poate manca la taverne... mancarea destul de buna, dar nu peste tot la fel. Pranzul de poate lua si la hotel. Cina este destul de variata - salate, tzatziky, friptura de pui, de porc, de vita, peste, branza, piure, cartofi prajiti, orez cu legume, paste cu branza, cu carne etc.
Un minus ar fi faptul ca distanta de la hotel spre centrul statiuni este cam mare.
In ceea ce priveste conditiile de cazare si ospitalitatea celor de acolo, nu am nimic de reprosat - totul a fost ok.
Atasez si cateva poze.
Trimis de MARI13 in 04.09.12 12:52:34
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MARI13); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.98412000 N, 22.63148400 E - CONFIRMATE
Din ce vad in poze si ce stiam de la Ileana ceamaiexperta, ati avut plaja cu nisip, lucru foarte rar in Platamonas unde pe plaja si in apa in 90 % din statiune sunt pietre infernale!
@MARI13: buna ziua, as dori informatii private legate de acest hotel. Stiu ca nu putem spune nume de agentii sau ceva de genul acesta pe acest site. Va rog sa ma contactati prin mesaj personal (PM) - by WB. Va multumesc si o zi buna va doresc
Buna ziua Mari 13. Sunt Alina Lore din Cluj si m-am bucurat sa gasesc aici detalii despre acest hotel ales de noi in graba... Plecam spre Grecia in 24 august si pentru ca am vazut ca ati facut o super croazieta pe Insula Skiathos... ne-ar interesa si pe noi sa mergem tot cu capitanul Kostas (am citit despre el pe net). Ne poti ajuta cu informatii? De unde ne imbarcam, de la cine ne procuram locuri, unde ne informam. Am observat ca in ultimul timp hotelurile in care exista o pondere mai mare de turisti romani au asigurata si asitenta turistica si ghid roman care intermediaza excursiile. Exista si la acest hotel? Multumim mult si la cat mai multe vacante reusite! PS: poate pe mesaj privat daca nu putem spune aici concret
- Jul.2019 Hotel Sun Beach, un hotel decent — scris în 12.10.19 de lauraned din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2016 Hotel ok, restul nu prea — scris în 06.09.16 de ady77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Minunat — scris în 31.07.16 de ovis2009 din RIMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un concediu de vis — scris în 23.07.15 de razvantgjiu din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Foarte bine — scris în 31.12.15 de tiberiu76 din TâRGU NEAMţ - RECOMANDĂ
- Aug.2014 De recomandat. — scris în 04.10.14 de dana1974 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Vacanta-aventura in Grecia 2011 — scris în 17.09.11 de magdan* din BUCURESTI - RECOMANDĂ