Eu am mers la acest hotel din anul 1998 pana in 2009 in fiecare an.
Este amplasat in partea de sud a statiunii langa hotel Flora. Este pe partea cu faleza asta inseamna ca in 2 minute esti pe plaja.
Hotelul arata foarte bine, camerele mari si curate. Ultima data am stat intr-un apartament format din doua camere ambele cu televizor. Apartamentul are 2 bai (una de servici si una cu cada). Balconul mare unde va puteti bea linistiti o cafea. Aer conditionat, frigider... cam tot ce iti trebuie. Ideea este, ca am observat ca de anul asta au trecut de la 2 stele la 3 stele. Am intrat de curiozitate sa vad preturile si sunt cu adevarat piperate. pentru o camera dupla in august trebuie sa platesti 315 Ron / doua persoane... foarte mult in opinia mea.
Trimis de babyducky* in 04.06.13 12:18:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (babyducky*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Fiind vorba despre un set de impresii de cazare şi un sejur mai vechi de 3 ani, în conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B], pct. 4), articolul se publică fără PMA std (fără "votul saitului"), el putând fi votat doar simbolic, cu +/-1.
Notă: prevederile punctului mai sus menţionat se aplică doar impresiilor de tip "de cazare", ele nefiind aplicabile articolelor de călătorie.
Din acest an, hotelul a schimbat proprietarul. În acelaşi timp au fost aduse imbunătăţiri în confortul camerelor şi sperăm, în calitatea serviciilor.
Din acest sezon hotelul se numeşte Sulina Internaţional
Sunt curios dacă ai beneficiat de ceva reducere din partea lor, având în vedere sejururile nenumarate petrecute aici, altfel nu pot sa înteleg motivul fidelităţii tale faţa de acest hotel.
@dinţosul eu pana on 2009 aveam posibilitatea sa iau ,,bilete prin sindicat” de la servici de la ai mei si iti dai seama se super merita. Nu ne-au facut niciodata un discount suplimentar. Si mai degraba cred ca a fost obisnuinta.
@pepsi70ro:
”Din acest sezon hotelul se numeşte Sulina Internaţional
tx, am modificat denumirea în consecință.
- Dec.2021 Încă un revelion fain la Sulina Internațional din Mamaia — scris în 07.01.22 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 În Mamaia cu prețuri de București, cu soare și apă ca vara, Sulina Internațional e pe val — scris în 18.02.22 de ultrasro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Nu-și merită stelele... — scris în 06.08.21 de Ildy N din PETROSANI - nu recomandă
- Aug.2020 Un hotel de maxim 3 stele, cu mare indulgență. Cu siguranță aici nu am să mai vin — scris în 05.08.20 de ux116597 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion la Hotel Sulina Internațional, Mamaia — scris în 08.01.20 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Revelion 2018-2019 — organizat [...] specific fasilor manageri — scris în 02.01.19 de Dumitra-Daniela din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Nu vom reveni — scris în 06.08.17 de Ingrid34 din BUşTENI - nu recomandă