Am rezervat o camera la acest hotel pentru 2 nopti, am ajuns la hotel, insa ce sa vezi receptionera o fatuca care manca o gogoasa, ne-a intampinat, iar dupa ce i-am spus ca avem rezervare, ne-a cerut sa platim inainte de a ne inmana cheia, lucru destul de ciudat.
In sfarsit, ne-a dat cheia de la camera 6 parter (cu mentiunea ca este singura camera), iar cand am intrat ce sa vezi? o camera. 2 pe 2 mizerabila, cu geamuri care nu se inchid, insa avea tv, dat tv-ul nu avea telecomanda. Am intrebat-o pe domnisoara emancipata de la receptie daca ne da telecomanda, dar ne-a comunicat "politicos" ca nu exista asa ceva.
Am intrat in baie si surpriza, era" de cea mai buna calitate", glumesc binenteles-era deplorabila.
In cele din urma am vb cu sotia si am hotarat ca acest hotel este prea luxos pentru noi si nu putem sa locuim acolo. Ne-am dus la receptie si am solicitat sa nivse dea banii inapoi, pentru ca nu putem sa locuim acolo nici macar 10 min, insa aceasta foarte ofensata ne-a spus ca nu este posibil sa ni se restituie toti banii, spunand ca ne opreste banii pe o noapte.
Am solicitat sa vb cu patronul, iar acesta pana la urma ne-a dat banii.
Oricum feriti-va de acest hotel.
Trimis de gigic in 24.08.12 21:16:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gigic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul va fi publicat fara note, pentru ca nu ati fost cazati efectiv la aceasta unitate.
Nu vreau sa crezi ca tin partea hotelului, deoarece am fost prima data acolo si nu am nici un interes, dar cred ca nu e ok sa catalogezi asa un hotel dupa patania ta.
O fi fost asa camera in care ai fost cazat, dar si eu am fost cazata in acelasi hotel dar am avut camere super spatioase (crede-ma ca sunt hoteluri de 4 stele care au camere doar cu putin mai mari ca acestea).
Ferestrele la noi era din tamplarie PVC cu geam termopan si se inchideau ok.
Hotel de nefamilisti, nici pe departe. Cred ca e hotelul in care am vazut cele mai multe familii cu copii, de pana acum.
@andreea_c, repet: asteptam impresiile tale de acolo scrise ca review nou. Procedand astfel, ai ocazia ca prin notele si evaluarile proprii sa contribui la o medie mai reprezentativa a acestei destinatii.
- Dec.2021 Încă un revelion fain la Sulina Internațional din Mamaia — scris în 07.01.22 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 În Mamaia cu prețuri de București, cu soare și apă ca vara, Sulina Internațional e pe val — scris în 18.02.22 de ultrasro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Nu-și merită stelele... — scris în 06.08.21 de Ildy N din PETROSANI - nu recomandă
- Aug.2020 Un hotel de maxim 3 stele, cu mare indulgență. Cu siguranță aici nu am să mai vin — scris în 05.08.20 de ux116597 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion la Hotel Sulina Internațional, Mamaia — scris în 08.01.20 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Revelion 2018-2019 — organizat [...] specific fasilor manageri — scris în 02.01.19 de Dumitra-Daniela din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Nu vom reveni — scris în 06.08.17 de Ingrid34 din BUşTENI - nu recomandă