Nu merita sa va stricati concediul...
... pentru un mic dejun. Din multitudinea de oferte pt. litoral 2011 am ales acest hotel, din timp cu early booking ca tot romanul econom, care spre deosebire de alte oferte avea inclus in pretul minim si micul dejun. A fost o alegere gresita si nu recomand la nimeni sa o repete. Acum cinci, sase sau sapte ani in urma despre H. Sulina se putea vorbi numai de bine, recunosc.
Acum personalul se uita la tine cu privirile ciudate in loc sa-ti zambeasca. Lenjeria era neapretata cu pete la fel prosoapele patate. Praful,nisipul,scamele si puful de la plopii infloritii de afara se aduna zilnic in camera si balcon pentru ca nu se facea curat (maturat sau aspirat) doar cosul cu gunoi din baie era golit zilnic. Peretii camerei si balconului erau cu pete , fel de fel de pete . Camera avea tamplarie veche si toate zgomotele exterioare patrundeau in interior , geamurile vibrau tot timpul de la zgomotele strazii din apropiere sau noaptea de la orchestrele, tarafele sau cantarile teraselor invecinate de nu puteai sa te odihnesti .
Despre micul dejun nu pot sa va spun decat ca a fost dezgustator ! Toate produsele erau cumparate probabil de la cel/cei mai ieftin en-grosist din zona. Variatiuni pe aceiasi tema aveai doar la oua si crenvusti. Intr-o zi ouale erau fierte a doua zi erau omleta. Crenvustii erau fierti intr-o zi a doua zi erau prajiti. Daca veti manca rosii cu telemea veti avea o digestie linistita, deci va recomand. Va sfatuiesc sa va feriti de carnati si crenvusti fie ei prajiti sau fierti, nu veti sti niciodata ce-au fost ei prima data ... fierti sau prajiti ! ... si de multe ori , adica tot timpul, pina la urmatoarea masa, veti emana din stomac damful carnatilor/crenvustilor de proasta calitate .
In rest va doresc sa aveti un concediu maxim, vreme buna si sa nu faceti aceiasi greseala ca noi sa va alegeti concediul doar pentru un mic dejun in plus din oferta ...
Trimis de stefan41 in 19.08.11 11:37:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stefan41); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
In urma cu vreo 20 de ani si noi am fost cazati aici, inca am revenit 3 ani de-a randul aici, fiind foarte multumiti. Pe atunci luam biletele de la OJT si televizor era doar unul singur, in hol, la bar, acolo ne adunam cu totii dupa amiaza, cand soarele era puternic si nu puteam sta pe plaja, copii dormeau, iar noi turistii ne grabeam sa prindem loc bun la tv sa vedem ''Sclava Isaura'', pe atunci un debut al telenovelor in tara
Prea multe nu-mi mai amintesc, decat ca marea era la doi pasi si ca in pretul biletelor aveam bonus o seara la ''Melody bar''.
Off, ce vremuri!
Nu vrei sa pui niste poze, asa de remember? Please...
- Dec.2021 Încă un revelion fain la Sulina Internațional din Mamaia — scris în 07.01.22 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 În Mamaia cu prețuri de București, cu soare și apă ca vara, Sulina Internațional e pe val — scris în 18.02.22 de ultrasro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Nu-și merită stelele... — scris în 06.08.21 de Ildy N din PETROSANI - nu recomandă
- Aug.2020 Un hotel de maxim 3 stele, cu mare indulgență. Cu siguranță aici nu am să mai vin — scris în 05.08.20 de ux116597 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion la Hotel Sulina Internațional, Mamaia — scris în 08.01.20 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Revelion 2018-2019 — organizat [...] specific fasilor manageri — scris în 02.01.19 de Dumitra-Daniela din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Nu vom reveni — scris în 06.08.17 de Ingrid34 din BUşTENI - nu recomandă