Intalnirea AFA la Mamaia cu prieteni
Cu ocazia intalnirii anuale AFA 2026, s-a stabilit ca intalnirea respectiva sa se faca la Hotel Sulina International Mamaia. Abia asteptam sa vin la acesta intalnire mai ales ca ma intalneam cu prieteni dragi mie. Organizatorul ne-a zis de la inceput și parțile bune și părțile mai putin bune ale hotelului asa ca știam de la bun inceput ca baia va fi mai mică.
Am ajuns la hotel in jur de ora 13, intr-o zi de vineri 20 martie 2026. Am gasit lejer loc in parcare fara nici un fel de probleme. Am intrat in hotel unde am facut destul de rapid facilitatile de cazare primind 2 carduri. La o masa ne asteptau zoazore si roth unde am predat obiectul de tombola si am achitat excursia si dj (nu stiu cum s-a ales dj dar a meritat toți banii, am dansat de-am rupt podeaua si incalțarile). Camera noastra a fost 109 cu paturi twin (pe care le-am unit in prima seara dar a doua seara le-am distantat ca sforaia cam tare sotul) așa ca bine ca am avut camera twin, Camera era destul de ok pentru noi (avea halate, papuci - ca nu ne luasem de acasa). Sotul meu a avut o problema ca nu era incaltator (eu i-am zis ca gasim ca e hotel de 4 stele si ia că nu avea). Am avut umerase suficente pentru noi, cuier pentru geci si loc pentru genti, bar cu bauturi). Balconul in schimb era destul de generos si avea si loc pentru pus rufe la uscat (cei drept uscatorul era strans dar avea asa ceva). Asa ca am luat scaunele de langa pat si le-am dus pe balcon unde sotul mai fuma din cand in cand si cateodata mai ieseam si eu sa vad marea (se vedea putin dar era cu valuri in prima zi). Mie mi-a placut foarte mult resturantul velvet cum era aranjat. De asemenea mi-a placut si toate decoratiile de pe zona de hol si la intrare. Se vedea ca au aranjat foarte frumos hotelul. Baia intradevar era cam mica mai ales in zona de wc dar dușul era destul de mare, incapeam 2 persoane in el. Chiuveta era ok, destul de mare unde am putut să-mi las borseta cu cosmetice, avea si trusa pentru cusut, casti pentru duș si crema de corp, pe langa gel de dus. sapun de maini si sampon. Oricum baia era mult mai ok decat cea de la Paltinis unde chiuveta era in jur de 40 cm poate chiar mai mică. Avea oglinda mare si uscator de par.
Dimineața ne-am dus la micul dejun la restaurantul de la parter care avea si o terasa acoperita destul de mare si din ce am vazut, era destul de generos. Aveau de toate (partea de branzeturi, de semipreparate din carne, oua fierte, prajite, prajitor de paine, ceaiuri de toate felurile, cafea, o vitrina cu iaurturi si o cutie cu tot felul de semințe, cereale, gemuri de mai multe feluri, cornuri si alte cocaturi). La legume aveau roșii, castraverti, ardei dar aveau si 2 sortimente de masline, zacusca si alte combinatii pentru mic dejun.
Cina a fost si ea ok pentru ca avea si cane de pui si de porc, diverse combinatii de peste, aperitive, garnituri si un desert. Barul de bauturi a fost ok, puteai lua orice cocteil, plus bauturi alcoolice tari, avea campari, vodka, whiski, vin, sucuri, apa plata, minerala.
Mie mi-a placut cazarea la acest hotel si modul cum am fost serviți la mic dejun și cină. La prănz am asteptat cam mult sa aduca nota de plata si nu mi-a placut ca era o chelnerița care se uita cred destul de mult la televizor in condițiile in care eram destul de mulți in restaurant. Nu s-a sesizat ca asteptam cam mult deși nu era masa ei dar in final s-a dus sa o cheme pe chelnerița noastra. Eu consider ca atunci cand ai clienti in restaurant nu te uiti la TV. In schimb mi-a placut curatenia in camera si cameristele.
Recomand acest hotel pentru servicul de bufet suedez și cazare, pentru servire a la carte nu prea.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de aurora56 in 24.03.26 20:49:07
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Hotel Splendid
- Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Italia, Ungaria, Grecia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aurora56); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Mar.2026 Hotel Sulina International – o gazdă bună — scris în 22.03.26 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2025 Hotel Sulina Mamaia - merită banii! — scris în 26.06.25 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Încă un revelion fain la Sulina Internațional din Mamaia — scris în 07.01.22 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 În Mamaia cu prețuri de București, cu soare și apă ca vara, Sulina Internațional e pe val — scris în 18.02.22 de ultrasro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Nu-și merită stelele... — scris în 06.08.21 de Ildy N din PETROSANI - nu recomandă
- Aug.2020 Un hotel de maxim 3 stele, cu mare indulgență. Cu siguranță aici nu am să mai vin — scris în 05.08.20 de ux116597 din BRAşOV - nu recomandă
- Dec.2019 Revelion la Hotel Sulina Internațional, Mamaia — scris în 08.01.20 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ