Desi am stat doar 3 zile, respectiv 2 nopti, am fost extrem de incantata si mi-ar fi placut sa prelungesc cu mult experienta. Am achizitionat de pe un site ce avea cupoane de reducere aceasta excursie.
La inceput am fost putin sceptica intrucat nu ma asteptam ca un loc atat de dragut sa aiba nevoie de o astfel de promovare, dar se pare ca totul a fost in folosul nostru. Mi-a placut absolut tot, de la primirea foarte amabila, pana la servire. La propriu nu te lasau nici sa ne ducem cana de cafea la locul ei, intrucat considerau ca e normal sa o duca acestea.
Camerele sunt foarte ingrijite, mobilate modern si exista si o mini bucatarie echipata cu plita electrica, tacamuri, tigai, pe scurt, tot ce e necesar. A doua zi, desi lasasem curat in camera, am gasit si mai curat.
Micul dejun a fost simplu, alcatuit din zacusca, gem, salam, cascaval si iaurturi, iar produsele erau proaspete. Acesta l-am servit pe terasa care este intima si cu un view foarte frumos ceea ce-ti permite sa te bucuri de aerul proaspat de dimineata.
Nu sunt intr-adevar animatori, spectacole si alte cele pentru ca este un loc linistit, intim cum m-am mai repetat. Inca un plus ar putea fi ca e aproapte de centrul Brasovului vechi, se poate ajunge rapid, in special pentru cei ce au masina.
M-am simtit excelent si va recomand cu incredere sa va cazati in acest loc!
Trimis de andreea0621 in 24.08.13 17:38:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreea0621); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@andreea0621: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmaster15: Buna seara. Imi cer scuze pentru intarziere. Da, coordonatele sunt bune. Singura mentiune este ca desigur, poza e foarte veche si din pacate nu se poate vedea cat de bine arata hotelul. Dar in rest, totul este ok. Toate cele bune!
Buna! Intentionez sa achizitionez un voucer la acest hotel si vreau sa te intreb daca stii daca toate camerele dispun de acea minibucatarie. Micul dejun l-ai achizitionat separat? Se merita?
Si nu in ultimul rand te-as ruga sa-mi spui daca este mult de mers pe jos pana in Centrul Vechi.
Multumesc anticipat!
@Clotilde: Buna! Stiu ca toate camerele dispun de bucatarie si ustensilele necesare pentru a gati in ea. Masa de dimineata la mine a fost inclusa si dupa cum am mentionat si in prezentare, am considerat ca se merita.
E ceva de mers pe jos pana in Centrul Vechi, nu e tocmai aproape, noi am mers mereu cu masina, motiv pentru care n-as putea sa aproximez un timp necesar.
Vacanta frumoasa!