Locatie buna dar nu excelenta
Scriu la o zi dupa revenirea din Bozhentsi, impresiile sunt inca calde si sper de un real ajutor.
Locatia satului, hotelului este ideala, conservarea intregii zone este aproape perfecta.
Cele scrise de colegi A. F. A. mai mult ca sigur au fost reale la timpul lor din pacate in ultimele zile cel putin din punctul meu de vedere au intervenit cateva modificari si aici ma refer strict la locatia cazarii.
- parcarea este sub orice critica, in panta, plina de noroi, neamenajata cu greu incap 5 autoturisme fara a le pune la socoteala pe cele ale personalului.
- camera ocupata (suita junior) curata, lenjeria deasemenea impecabila, baia in schimb contrast total, canalul de scurgere din baie super infundat apa baltind multe minute dupa folosirea dusului, lipsa unui covoras antiderapant punand in dificultate in special copii, ventilatorul din baie stricat, lipsa plaselor de tantari atat la ferestre cat si la usa balconului fiind cel putin primavara, vara, toamna absolut necesare.
In cele cinci zile de cazare o singura data a intrat doamna de la curatenie a schimbat prosoapele si golit cosul de gunoi.
- mancarea foarte gustoasa si bine pregatita, in prima zi fiind foarte putini turisti micul dejun impecabil si din belsug in urmatoarele zile fiind plina locatia micul dejun devenea de la zi la zi mai saracacios dar la fel de gustos, exemplu in prima zi pana si fetita de patru ani a avut tacam, portiile de placinta erau foarte mari fiecare bol de iaurt era insotit si de un bol mai mic de dulceata, la final pentru trei persoane primind patru mere foarte mari, in urmatoarele zile fetita era fara portie (era normal avand in vedere varsta), placinta mult mai mica iar merele lipseau cu desavarsire, la ceai ori cafea in prima zi aveam de ales intre zahar de doua tipuri, miere ori zaharina, in urmatoarele zile un singur pliculet cu miere pentru fiecare cana de ceai.
Sa nu fiu inteles gresit nu critic proportia ori cantitatea dar daca in prima zi am fost invatati cu belsug...
Preturile la restaurant nu foarte mici dar calitatea si priceperea bucatarului fac toti banii.
Amabilitatea ospatarilor deasemenea te fac sa te simti bine la terasa ori restaurantul hotelului, nu sunt un as al limbii engleze dar m-am inteles perfect cu ei.
Voi reveni cu siguranta aici daca va fi amenajata cat de cat o parcare decenta asa cum am vazut la alte locatii din sat.
Trimis de ceasornicarul in 05.06.17 19:28:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ceasornicarul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.87193000 N, 25.42398700 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 21&ridAnt=77985
@ceasornicarul: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
@ceasornicarul: Îmi pare rău că n-a fost totul bine. Noi am fost 8 sau 9 mașini, nici nu mai știu exact și parcă nu i-am auzit pe băieți necăjiți din cauza parcării. A mai fost și ghinionul cu scurgerea de la baie și celelalte neajunsuri, păcat... Nouă ne-a plăcut tare mult, planetele s-au aliniat în ziua aia și totul a fost bine.
Numai bine, călătorii frumoase în continuare.
@Aurici: Nu-mi pare rau ca, am ales aceasta locatie dar ma asteptam la mai mult avand in vedere comentariile de pe A. F. A. ori alte pagini web.
Legat de parcare daca pleci in cursul zilei si te intorci seara garantat nu vei mai gasi loc decat undeva prin sat bineinteles in cazul in care hotelul este plin.
Fiind impreuna ati putut parca mult mai usor, soferii se cunosteau, isi puteau bloca eventual masinile dar eu fiind singur in ultima zi a trebuit sa apelez la bunavointa unui turist bulgar care imi blocase iesirea, asta dupa ce ma namolisem serios cu o zi inainte plouase in mai multe reprize.
- Feb.2024 Locul in care esti mai aproape de Divinitate — scris în 13.02.24 de cristian sava din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2017 Strannopriemnicata Guest House - intr-adevăr, o casă de oaspeți — scris în 25.03.17 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 La Strannopriemnica Guest House — scris în 14.06.16 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Hanul din Bojentsi — scris în 07.07.15 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ