Hotel Stil e la unul din capetele Clujului, chiar lângă o stradă intens circulată, cu acces foarte bun către mai toate zonele de business ale oraşului. Deci excelent pentru cineva care are o întâlnire de afaceri dar nu vrea să se cazeze în centrul oraşului.
Hotelul e mărişor şi foarte OK pentru cele 3 stele revendicate. Am mâncat seara foarte bine, am dormit fără probleme cauzate de traficul rutier (deşi e la 50 de metri de o şosea foarte circulată şirurile de brazi absorb foarte bine zgomotul), net-ul a fost în regulă, locaţia frumoasă.
Micul dejun cam frugal dar pe mine nu ma deranjat asta.
RECOMAND hotelul, mai ales pentru cei care vor doar cazări de o zi sau două
Trimis de aurel34 in 31.07.17 17:03:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aurel34); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Stil Hotel, CLUJ-NAPOCA" (deja existentă pe sait)
- Jun.2021 Cu stil, la Stil — scris în 18.06.21 de Mihnea-Alexandru din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2017 Hotel Stil - o experienta surprinzatoare in sens pozitiv — scris în 07.06.17 de ElenaP din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Ca si acasa, petrecand 5 zile pe saptamana — scris în 08.08.15 de cristina43 din ALBA - RECOMANDĂ