EXCELENT
GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Crăciunul la Steinberger Al Dau
Deși anul acesta a fost un an atipic, cu multe restricții și multe planuri date peste cap, am zis că totuși vrem să mai facem o ultimă vacanță la sfârșit de 2020, și ce perioadă era mai bună decât Crăciunul :).
Probabil că Egiptul nu era pe lista noastră dacă nu era situația actuală dar a fost cam singura variantă care ne-a satisfăcut dorința de a merge undeva la căldură în acest sfârșit de an.
Mai existau variante exotice, desigur, dar pentru acestea am dori să avem mai mult timp la dispoziție, și probabil că o sa le bifam când situația actuală se mai liniștește.
Așa că pe la început de decembrie, ne-am decis asupra perioadei și destinației, și am apelat la comunitatea AFA. Cu toate temele făcute, și citind recenziile foarte bune ale hotelului Steinberger Al Dau, am cerut o ofertă prin intermediul site-ului, pe aceasta cale îi mulțumesc lui Cristi care a fost foarte prompt, și am început să ne pregatim bagajele cu costumele de baie pentru o vacanță însorită pe malul Mării Roșii.
Singurele emoții au fost în legătură cu testul COVID, care a fost necesar să fie făcut cu maxim 72h înainte.
Cu testele negative și bagajele făcute am luat-o spre București cu mașina și de acolo ne-am îmbarcat într-un avion Tarom care după un zbor de 3h a aterizat în călduroasa Hurghada.
Față de 2018, procedura de intrare în Egipt nu a fost foarte diferită, singurele diferențe fiind necesitatea prezentării testului PCR negativ chiar înainte de a ieși de pe ușa avionului, și faptul că nu se mai plătește taxa de viză de 25$.
La ieșirea din aeroport am fost îndrumați spre microbusul care ne ducea spre hotelul nostru, Steinberger Al Dau, și în câteva minute am ajuns la poarta hotelui.
despre SERVICII
Bagajele ne-au fost preluate de un bellboy, și ne-am îndreptat spre recepție pentru formalitățile de cazare.
Am pus clasicul tips de 10$ în pașaport pentru a fi siguri că primim o cameră bună, iar cei de la recepție ne-au invitat să luăm prânzul, căci am ajuns în jur de ora 15:00.
Am revenit de la prânz, camera nu era gata, am mai așteptat în jur de 30 de minute în lobby-ul de la recepție unde am băut o bere și apoi am fost conduși în cameră.
Hotelul este foarte mare, în jur de 750 de camere, e pe 5 niveluri. Noi am primit camera la etajul 1, iar la prima vedere nu am fost foarte mulțumiți, să zic așa, lipsea priveliștea directă spre mare la care ne așteptam. Pe lângă patul nostru, mai exista un pat suplimentar, mobilierul era destul de vechi, iar de la etajul unu nu se vedea deloc marea, căci distanța de la hotel la plajă e de câteva sute de metri. Dar am luat-o ca atare, am zis că oricum nu am venit să petrecem mult timp în cameră.
În schimb când am ajuns seara în cameră, se auzea un zgomot destul de supărător și parcă vibra totul. Mi-am dat seama că în apropierea camerei se află o cameră tehnică cu aparatele care asigurau ventilația pe nivel și că indiferent ce am face, nu putem opri zgomotul.
Așa că m-am îndreptat spre recepție, le-am spus de problema cu zgomotul, am mai dat un tips suplimentar de 10$, iar în schimb am primit o cameră mult mai bună, la ultimul nivel, cu o privire superbă asupra grădinilor interioare și a mării.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera mare, în jur de 50 mp, cu un pat imens de 2m x 2m, un birou, televizor pe care nu l-am pornit, așa că nu știu ce canale sunt disponibile. Mobilierul nu pot să zic că era nou, dar față de camera inițială mult mai bine întreținut. Șifonier cu pătură și perne suplimentare, seif în dulap.
Cu seiful am avut o problemă într-una dintre zile, nu se mai deschidea, i-am anunțat pe cei de la recepție, și în câteva minute au venit două persoane, una de la security și un angajat al hotelului, l-au deschis, m-au pus să semnez că totul e în regulă după care am setat din nou codul.
Baia mare, curată, cabină de duș și cadă separate.
Curățenia se făcea în cameră zilnic, prosoapele se schimbau chiar dacă nu ceream asta, lenjeria de pat cred că se schimba doar la cerere. Mini-barul se alimenta zilnic, erau câteva doze de Coca Cola, Sprite, Fanta, apă plată și tonică, 2 beri Stella la doză și 2 sucuri naturale.
Camera mai avea un balcon mare, cu o măsuță și două scaune, priveliștea superbă spre grădina hotelului, spre piscine și mare. Loc perfect pentru a privi răsăritul soarelui.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Restaurantul principal al hotelului se numește Tamarind și se află la parterul hotelui. Aici se servește în regim de bufet micul dejun, prânzul și cina.
Micul dejun l-am luat în fiecare dimineață aici, înafară de ziua în care am făcut o excursie la Luxor și ne-au oferit un sandwich, un măr și o apă la pachet. Micul dejun variat, mâncare foarte bună și de calitate, de la omlete și clătite preparate pe loc, la mâncăruri și salate cu specific oriental, chestii de patiserie specific franțuzești, mezeluri italiene, cafea atât esspreso cât și la filtru, sucuri de mango, guava, măr plus alte bunătățuri care nu mai îmi vin în minte.
Restaurantul este mare, în interior există zonă de adults only care am văzut că se respectă, cei care veneau cu copii erau invitați spre zona deservită de familie. De asemenea o terasă mare, însă noi am luat micul dejun doar înăuntru căci dimineața era destul de răcoare.
Pentru prânz, se poate opta pentru și pentru alt restaurant înafară de cel principal Tamarind. Ca și la micul dejun, în resturantul principal mâncarea foarte variata, multe opțiuni de la feluri egiptene și orientale, la salate, ciorbe, mâncăruri europene sau pizza și paste.
A doua opțiune este resturantul Tanga aflat pe plajă. Acolo am luat masa în două dintre zile. Au o mică parte de buffet, în care găsești cateva variante de pește, mâncăruri orientale, lipii proaspăt făcute în cuptoare de piatră, precum și meniu a la carte care este inclus in all-inclusiv-ul hotelului. În meniu se găsesc feluri orientale (noi am încercat mezze la aperitiv) precum și burger si pizza. Într-una dintre zile am încercat burger-ul care a fost acceptabil.
Pentru cină există mai multe opțiuni. La cazare ți se prezintă toate resturantele disponibile pentru cină. Înafară de cel principal Tamarind, mai există încă 4 resturante a la carte (Alex- cu specific mediteranean, Tanga – cel de pe plajă cu specific oriental, Sushi Bar – cu sushi evident și Samurai – restaurant cu specific japonez). Pentru toate aceste 4 restaurante e necesar să fie făcută rezervare în prealabil (am beneficiat de 2 rezervări/restaurant), există lângă recepție un monitor touch la care îți poți face singur rezervări sau un desk de Customer Service la care poți apela.
La resturantul principal Tamarind am luat cina doar în prima seară, în fiecare seară fiind mâncăruri cu specific diferit (Italian, mediteraneean, egiptean etc), mâncăruri variate și foarte gustoase.
La Sushi Bar am fost în două dintre seri, au un meniu bogat de sushi și foarte gustos. Dacă sunteți amatori de sushi, se merită să încercați, calitatea e bună. Aici în schimb băuturile nu sunt incluse în AI, trebuie plătite separat, prețurile sunt destul de piperate (în jur de 20 lei/un pahar de vin local).
De asemenea la resturantul mediteranean Alex am luat cina în două dintre seri, restaurant care aparține de Steiberger Pure Lifestyle, foarte cochet, ce duce spre idea de fine dining. Preparate cu plating bine făcut, am încercat vita și somonul, crème brulee la desert, startere delicioase. Un restaurant chic aflat pe malul mării, total altceva față de restul restaurantelor.
De menționat că în aceste 4 resturante există și un dress code (sunt interziși pantalonii scurți, șlapii și maiourile la bărbați).
La restaurantul Tanga, cel cu specific oriental am luat cina tot în două seri. Într-una dintre seri a fost masa festivă din ajunul Crăciunului (am avut noroc să prindem loc căci erau locuri limitate), un meniu cu starter, supă, fel principal și desert, foarte bun. In cealaltă seară au fost mâncăruri orientale (mezze, hummus, falafel, vită și miel). Aici băuturile locale sunt incluse în AI, doar pentru cele internaționale se plătește în plus. În cealaltă seară am pus că sărbătorim aniversarea unui an jumătate de la nuntă, iar masa era pregătită cu flori și la final, după tot meniul plus desert au venit și cu un tort din partea lor, un gest foarte drăguț, dar de abia ne-am mai putut atinge de el la cât eram de plini.
La restaurantul japonez nu am mai apucat să mergem. Băuturile sunt locale, vinul îmbuteliat, bere Heineken, Stella și Sakara, sucurile la doză (Cola, Fanta, Sprite). De obicei serile le petreceam la câte un pahar de vin, la barul din lobby-ul hotelului, care era deschis non stop, iar vinul era foarte bun. Pe plajă se servește totul în pahare de plastic, este interzis accesul cu sticle sau doze. Ospătarii foarte atenți, iar dacă le dădeai un mic tips, nu îți mai lipsea nimic toată ziua.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja este la o distanță de câteva sute de metri de hotel, care se parcurge pe aleile hotelului, pe lângă piscine și terenul de golf. Plaja pentru Al Dau are în jur de 500-600 m, cu șezlonguri și umbrele, la distanțe regulamentare unele de celelalte, intrarea în apa este lină, poți să mergi în jur de 300-400 metri până depășește 1.5m adâncime. Nisipul este acceptabil, nu este cel mai fin nisip pe care am pășit, dar a fost perfect. Nu sunt zone de snorkeling, dacă doriți asta, trebuie luată o excursie separată.
Servirea se face la șezlong sau poți să mergi tu la bar dacă dorești, cocktailuri, sucuri, bere, cafea sau înghețată, totul este disponibil de la 8 dimineața până la apusul soarelui. Prosoapele de plajă se găsesc la intrarea pe plajă. De asemenea acolo sunt și niște săculeți roșii, cu rolul de “Do Not Disturb” dacă nu vrei să fii deranjat de cei care încearcă să îți vândă diverse servicii (servicii de SPA, water sports, excursii etc). Noi nu l-am folosit, căci nu erau agasanți de loc, ziceai doar nu și te lăsau în pace.
Plaja de la Al Dau continuă cu plaja de la Aqua Magic care mi s-a parut mai înghesuită și în capat e plaja de la Pure Lifestyle, o plajă micuță.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Locația hotelului este în zona nouă a orașului, la doar câțiva kilometri de aeroport, într-o zona foarte îngrijită, pe o promenadă frumoasă și cochetă. Cum nu a fost prima oară pentru noi în Hurghada, am știut la ce să ne așteptăm dacă ieșim din zona destinată turiștilor. Pe lângă hotel se găsesc farmacii, restaurante, magazine de suveniruri, parfumerii, dacă nu vrei să ieși din proximitatea hotelului, găsești tot ce e nevoie. Chiar și un Carrefour se găsește la câteva sute de metri, dacă aveți nevoie de ceva ce nu găsiți în hotel.
Noi am ieșit și din zona aceasta, am fost la Senzo Mall, un mall asemănător cu ce avem noi, cu branduri internaționale și food court, am luat un taxi până acolo și ne-a costat 7.5 RON (30 de lire). Am mai fost și în zona veche a orașului, El Dahar, până acolo am luat un Uber contra sumei de 12.5 RON (50 lire).
Hotelul dispune de o zonă foarte mare de relaxare, în care nu te plictisești, chiar dacă stai toată ziua în resort. Grupul Steinberger e compus din 3 locații, toate aflate în proximitate. Al Dau unde am stat noi, Steinberger Aqua Magic cu un parc acvatic la care ai acces chiar dacă ești cazat la Al Dau și cel mai nou complex, Steinberger Pure Lifestyle care este destinat doar adulților și are un aer mai de “fiță” :).
Cea mai mare zonă a grădinilor e destinată locației Al Dau, dar te poți plimba liniștit, indiferent în ce unitate ești cazat. Noi ne-am făcut o părere despre toate locațiile Steinberger, și ne-am felicitat că am ales Al Dau.
La ieșirea de pe plajă există o zonă de jocuri, darts și alte jocuri în aer liber, teren de fotbal, volei și baschet. De asemenea există un stand de închiriere de biciclete, poți să închiriezi bicicleta gratis o oră pentru a explora toate aleile complexului, însă e interzis să ieși cu ea în stradă, trebuie doar să semnezi o foaie și să le spui numărul camerei.
Pe lângă plaje există zona de piscine, pe care nu am folosit-o. Apa era destul de rece în piscine, însă se află și o piscină încălzită care am văzut că era destul de populară. Mai exista și un “râu leneș” de câteva sute de metri și e foarte placut să stai într-un colac mare la soare și să plutești.
În zona piscinelor este și Jacuzzi Island, o insulă între piscine cu trei jacuzz-uri cu apă fierbinte, de care ne bucuram dimineața, precum și o micuță saună foarte plăcută care ne-a prins bine când vremea a fost mai răcoroasă.
De asemenea există și un mare teren de golf, am văzut doar câțiva pasionați care jucau. Pe aleile hotelului sunt marcate și trasee de jogging cu diferite dificultăți. Există și o zonă destinată copiilor, cred că acest hotel are tot ce îți poți dori încât să nu te plictisești într-o vacanță de o săptămână.
În zona Pure Lifestyle am observat că la piscine au un DJ care mixează ziua, băuturile se dădeau la sticlă, baldachine și canapele, părea un fel de “Loft” de Mamaia :). Însă sincer preferam liniștea de la Al Dau.
Hotelul mai are un centru SPA care nu e inclus în AI, se plătește separat, nu pot să vă zic prețurile căci nu ne-a tentat.
În lobby-ul hotelului în fiecare seară exista muzică live fie vioară, pian, saxofon cu melodii cunoscute care alături de un pahar de vin te făceau să te simți cu adevărat în vacanță.
Per total hotelul este foarte bun, am fost foarte mulțumiți de serviciile oferite, de raportul calitate/preț, înafară de faza de la început cu camera, nu am avut niciun reproș, se vede că face parte dintr-un lanț internațional. Angajații de la Customer Service se plimbă zilnic și te întreabă dacă totul este ok.
Ca și masuri de protectie, toți angajații poartă mască, dezinfectant peste tot, temperatura se lua de fiecare dată când intrai în hotel sau într-un restaurant.
Angajații politicoși, nu mi s-au părut foarte agasanți, apreciază mult tips-urile și dacă le dai ceva fac tot posibilul să fii mulțumit.
Fiind a doua oară în Hurghada, am avut comparație cu Marriot la care am fost cazați în 2018 și care mi s-a părut super ok, dar acest hotel a fost cu mult peste, își merită nota de pe booking și tripadvisor, chiar am fost extrem de mulțumiți.
Cam acesta a fost Crăciunul nostru petrecut în timp de pandemie în Egipt și recomand tututor, dacă caută un hotel de top din Hurghada la un preț acceptabil.
Trimis de cata2106 in 10.01.21 18:51:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: Hurghada - Marriot Beach Resort
25 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cata2106); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 27.16442300 N, 33.82379800 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
25 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.
(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)
===
Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.
@Kiralina 3: Bună! Am avut Delux Double Room.
Un articol complex, felicitari!
Care era temperatura in mare?
Se putea face baie?
Dar apa din piscina cu riul lenes, era calda?
Multumesc.
@elenaadina: Multumesc mult de apreciere.
Apa marii avea in jur de 23-24 grade, eu am facut in fiecare zi baie in mare.
In zona de piscine si raul lenes era cu 2-3 grade mai putin, in jur de 20, iar in cea incalzita avea 30 de grade.
Temepraturile erau afisate in fiecare zi, atat pentru piscina incalzita, piscina neincalzita cat si pentru apa marii.
@cata2106: Multumesc pentru raspuns!
As vrea sa mai intreb in contextul in care s-a facut testul PCR, in avion s-a mai purtat masca?
Dar in microbuz la transferul spre hotel?
Dar la masa turistii purtau masca?
De asemenea as dori sa intreb daca a batut vintul tare pe perioada sejurului si daca fiind temperaturi mai scazute ca in restul anului aerul se simte mai umed si mai putin uscat?
@elenaadina: În avion s-a purtat mască pe toată durata călătoriei, la fel și în microbusul de la aeroport spre hotel, dar distanta este mica, în maxim 10 minute ești la hotel.
În interiorul hotel nu am văzut turiști sa poarte masca, distantele între mese erau mari, la fel și pe plaja între șezlonguri. Staff-ul hotelului în schimb avea masca în permanență.
Vântul a fost mai deranjant doar într-o singura zi din cele petrecute acolo, și nu a fost tocmai vreme ideala de plaja deși am petrecut și așa vreo 2 ore pe șezlonguri apoi le-am dedicat altor activități. Nu am simțiți deloc sa fie vremea umeda, chiar era plăcută, seara însă aveai nevoie de o bluză sau un hanorac. Mie personal mi-a plăcut super mult vremea, ai putut îmbina atât plaja cât și sa faci diferite excursii sau ieșiri în oraș fără sa fie epuizant de cald.
Daca mai ai orice întrebare, te ajut cu drag.
Multumesc frumos!
Am fost in Egipt in lunile aprilie, mai si iunie si a fost Ok vremea, adica o caldura uscata, in august mi s-a parut mai multa umezeala seara, aducea cu cea din Turcia, iar in noiembrie fiind mai racoare au inceput sa ma doara incheieturile... poate si de la apa marii care e mai rece... asa ca nu stiu cum m-as simti iarna in Egipt... trebuie sa incerc...
Buna ziua,
Interesanta si ampla descrierea sejurului d-voastra si importanta pt mine deoarece voi petrece un sejur la unul din hotelurile Steingerberger incepand cu 31.01.2021. Va rog daca doriti sa-mi dati un sfat privind moneda cu care ati efectuat platile locale sau daca ati folosit card, daca este bancomat, platile pentru suveniruri, bacsis-uri. etc. Multumesc!
O zi buna!
@radu-s: Buna ziua,
Am avut ceva dolari la noi pe care i-am folosit doar pentru plata excursilor, dar in rest am folosit lire egiptene atat pentru bacsisuri cat si pentru cumparaturi. Am avut un bancomat chiar in interiorul hotelului, dar sunt destule bancomate si pe promenada, iar prin oras sunt si exchange-uri destul de multe.
Mie, personal, cel mai simplu mi s-a parut sa scot lire de la bancomat si sa platesc in lire. De obicei la plata in valuta, tind sa rotunjeasca in sus, asa ca e mai favorabil sa negociezi in lire.
@radu-s:
”Interesanta si ampla descrierea sejurului d-voastra si importanta pt mine deoarece voi petrece un sejur la unul din hotelurile Steingerberger incepand cu 31.01.2021.
Depinde ce hotel Steigenberger ai ales. Atât condiţiile de cazare, cât şi nivelul serviciilor oferite diferă foarte mult între cele trei hoteluri ale acestui lanţ aflate unul în vecinătatea celuilalt. Inclusiv zonele de plajă alocate fiecărui hotel sunt MULT diferite sub toate aspectele.
”Va rog daca doriti sa-mi dati un sfat privind moneda cu care ati efectuat platile locale sau daca ati folosit card, daca este bancomat, platile pentru suveniruri, bacsis-uri. etc.
La Steigenberger AlDau Beach există bancomat în cadrul hotelului de unde poţi retrage lire egiptene. Cardul meu nu mi-a permis mai mult de 3000 LE la o singură tranzacţie.
Este preferabil să pleci cu dolari la tine, cât mai mărunţi pentru bacşişuri de tot felul. Eu am plătit şi cu card bancar la magazinele mai mari şi cu preţuri fixe sau pentru excursiile opţionale cumpărate.
@nicole33:
Cazarea este la Steigenbereger Pure Life! Bancomatul efectueaza schimb din lei in lire egiptene?
Multumesc!
@radu-s: Da, ti se face automat schimbul valutar la rata de schimb a cardului pe care il detii (Visa, Mastercard etc). Eu personal folosesc Revolut.
Asa cum zicea si Nicole33, exista o limita per tranzactie impusa la bancomatul de la AlDau de 3000 LE.
@cata2106: informatie foarte utila, multumesc!
Cu drag o zi buna!
@cata2106:
”Da, ti se face automat schimbul valutar la rata de schimb a cardului pe care il detii (Visa, Mastercard etc)
partial corect. Adica : daca vorbim de valute consacrate, generale gen Euro/Dolar si care or mai fi, transformarea lei/euro (dolar, etc) se face la cursul pe care il practica banca respectiva in ziua respectiva.
Daca vorbim insa de valute exotice, care nu sunt in portofoliu bancilor, atunci e vorba de doua transformari (schimburi) : lei/ euro apoi euro/lire egiptene (sau dolar/lire egiptene) in cazul de fata. In acest caz cursul final de schimb (pe card/cont) de la leu la lira egipteana este mult mai dezavantajos.
Despre Revolut nu stiu cum e, cele de mai sus sunt valabile pentru cardurile clasice atasate unpr conturi in lei emise de bancile din Romania. Ideal ar fi si un card in euro emis de o banca din RO (daca nu are sau nu se complica cu Revolut) . Dar pesemene se ' ' simte' ' la buzunar de la 1000 de euro in sus cheltuiti pe acolo.
@Nasshu: Ai dreptate, foarte buna informatia!
La fel foloseste si Revolutul, acelasi principiu. De obicei pentru valutele "exotice" care nu le au in portofoliu, e bine de folosit contul in euro daca vorbim de sume maricele.
Buna ziua, îmi puteți spune dacă v-ați făcut vreun vaccin înainte de a pleca? Caut și nu reușesc să găsesc toate vaccinurile obligatoriu de făcut pt Egipt. Am găsit că ar trebui minim anti hepatita A.
Mulțumesc!
@AdinaBac: Bună!
Nu se solicita nici un vaccin la intrarea pe teritoriul Egiptului. În decembrie 2020, când am fost eu, singurul lucru necesar era testul PCR Covid negativ și pașaport cu valabilitate de minim 6 luni.
@cata2106: mulțumesc pentru răspuns!
Fiind vorba de Africa, cred totuși că ar trebui făcute anumite imunizări.
O sa vorbesc cu un epidemiolog.
Buna seara, eu sunt in Hurghada Hotel Stg Pure Life, vremea este superba, apa putin rece dar se poate face baie in mare. Totul este extrem de curat in resort. Pt intrare in Egipt pe langa testul PCR si pasaport valabil 6 luni mai trebuie completata o declaratie de sanatate in ziua sosirii (poate fi completata de acasa). In rest ce sa zic, peste asteptari! Va urez vacanta plăcută!
@radu-s: Super!
Distracție plăcută în continuare! Sa te bucuri de soare și mare!
Așteptam un review complet la terminarea vacantei!
Numai bine!
@AdinaBac:
”Fiind vorba de Africa, cred totuși că ar trebui făcute anumite imunizări.
Dacă pui astfel problema şi doreşti imunizări care nu-ţi sunt solicitate de nimeni pentru o vacanţă în Egipt, spre deosebire de alte state de pe acelaşi continent, cred că, pentru liniştea ta, mai bine alegi o altă destinaţie. Una care să-ţi ofere siguranţa absolută de care pare că ai mare nevoie. Altfel stresul îţi va distruge bucuria vacanţei şi ar fi păcat.
Am fost de trei ori în Egipt până acum, patru săptămâni în total şi, respectând regulile elementare de igienă, am supravieţuit fără vreo vaccinare .
Nici pentru o vacanţă în Tunisia, ţară aflată pe acelaşi continent, nu se impune vreo vaccinare prealabilă.
Buna ziua, am observat ca hotelul se afla in apropierea aeroportului. Nu este galagie de la avioane? Multumesc
@Alexa0101: Buna! Sincer, nu m-am simtit deranjat deloc de acest aspect, nici nu mi s-a parut un zgomot deosebit. Asta pentru ca si culoarul de decolare/aterizare e cumva paralel cu hotelul, deci nu o sa vezi avioane pe deasupra, implicit nu o sa te deranjeze zgomotul.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Feb.2024 Steigen remediu pentru stres — scris în 13.04.24 de sempreturist din RM VALCEA - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Locația buna pentru relaxare — scris în 21.04.23 de Rujbecka* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 De evitat — scris în 29.04.22 de ux124381 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Oct.2021 Super sejur — scris în 05.11.21 de andreea_kamelya din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 La Piramide dar cu relaxare — scris în 19.09.21 de loreleyG din BRANISTEA DB - RECOMANDĂ
- May.2021 Hotel foarte bun cu servicii excelente — scris în 03.07.21 de Archaiks79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2021 O vacanta relaxanta — scris în 02.03.21 de calator12345 din BUCURESTI - RECOMANDĂ