O cazare mizerabila, de evitat cu price pret

in prima noapte a fost petrecere la hotelul alaturat - meduza cu muzica data atat de tare incat nu a fost chis sa dormim. s-au oprit in jurul orei 2.
cel mai grav a fost ca hotelul aquatronic nu a facut nimic- desi sunt acelasi lant hotelier. in a doua noapte petrecerea cu muzica nebuna, nebuna, nebuna s-a repetat.
am incercat sa discutam cu receptia de la aquatronic, cu recepta meduza, am sunat la politie, a fost imposibil sa ii oprim. muzica lautareasca tare, tare, tare pana dupa ora 1.
indiferent cat am rugat receptia de la aquatronic sau de la meduza a fost imposibil. ne-am petrecut ambele nopti asteptand sa se termine petrecerea sa putem dormi. oricine are un pic de respect pt. banii dati trebuie sa evite compelxul hotelier steaua de mare pt. ca este de neconceput sa te rogi sa fii lasat sa dormi intr-un hotel, fie si in Romania.
era atat de clara incapatanarea de a permite orice petrecere sa aibe muzica maxima incat cred ca aceasta atitudine este in fiecare zi de sezon. nu se poate dormi cu geamurile inchise, iar muzica trezeste si mortii din somn.
NU VA CAZATI AICI PT. NIMIC IN LUME! ERAU PLATITE 3 NOPTI, DAR AM PELCAT DUPA PRIMELE DOUA PT. CA A FOST O EXPERIENTA ORIBILA, ORIBILA.
Trimis de catalina.d in 09.06.18 01:09:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catalina.d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@catalina.d: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
oare nu trebuia publicat la ”hotelul vecin, aquatronic”? Din câte văd, toate ”impresiile” se referă la acel hotel; despre cel în care a stat nu ne spune absolut nimic
- Jul.2023 Plaja nu e gandita bine — scris în 31.07.23 de ux130063 din HUşI [VS] - nu recomandă
- Aug.2021 Evitati sau incercati — scris în 12.02.22 de ux123698 din COVASNA [CV] - nu recomandă
- Aug.2021 Merita, dar nu e de toti banii — scris în 07.08.21 de ux121675 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Concediu frumos şi pe litoralul românesc — scris în 25.08.22 de AMB din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu va luati dupa reclama! Veti avea parte de o surpriza dezamagitoare! — scris în 04.08.21 de Ionut2021 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Dezamagitor Hotel Meduza 2021 — scris în 20.07.21 de Cric58 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Nuuu categoric!!! — scris în 06.09.20 de ux117461 din PITEşTI [AG] - nu recomandă