[hotel Delfinul] O experienta romaneasca de foarte slaba calitate

Hotelul si camerele sunt cat de cat ok, acceptabile. Desi hotel Delfinul este incadrat la 4*, iar Meduza la 3, cele doua sunt identice, cu exceptia receptiei, care la Meduza este mai spatioasa si cu iz proaspat.
Grupul nostru a fost cazat cele 3 nopti la hotel Delfinul. Am fost aprox. 30 de persoane, impartiti intre etajele 10,11 si majoritatea camerelor de la 13; la etajul 14 nu sunt camere pentru turisti. Eu cu prietenul meu am avut camera 1301, la capatul unui culoar.
PRO:
- priveliste senzationala de la etajele superioare. Toate camere cu vedere la mare, iar de pe partea noastra se vedea si lacul din Eforie Nord.
- mobila noua - printre putinele camere cu mobila schimbata, ale colegilor aveau in mare parte mobila comunista
- TV LCD
- baia cat de cat spatioasa
- aer conditionat (care merge doar pe rece)
- mini frigider
- lenjeria foarte curata, cu exceptia pilotelor care aveau un miros de folosire... indelungata.
- intrare pe baza de cartela, si o cartela in plus in camera pentru a avea curent in permanenta
- zgomotul de pe palier se auzea, dar nu era deranjant, este camera cea mai departe de lifturi
- farmacie la parter, deschisa pana pe la 9-10 seara (are ceva clienti farmacia, chiar si din hotel - din grupul nostru vreo 3)
CONTRA:
- geamurile nu foarte curate
- urme (pareau de sange) pe pereti
- mocheta patata, ambalaje sub pat si in spatele televizorului
- nu exista balcon, sau macar uscator de rufe / prosoape
- check-in la 16-17, primesti bratara la 18, deci trebuie sa stai pe langa hotel in prima zi
- la receptie o singura persoana, si in general prost-dispusa, desi se facea coada si le vedeai pe celelalte stand de vorba in camera din spatele receptiei
- la check-out trebuie sa astepti 15-20 minute, ca sa verifice ca nu ai furat nimic din camera
- la sala de mese iti scaneaza bratara - desi nu am fost la multe hoteluri all inclusive, este singurul in care te scaneaza la intrare in sala de mese
- lifturile - O SURSA CONTINUA DE NERVI. In numar de doua, capacitate de max. 7 persoane, deservesc cele 13 etaje si personalul de serviciu. In general dureaza cam 7-10 minute sa urci/ cobori de la et. 13, pentru ca cei mai multi turisti de la etajele inferioare apasa ambele butoane, si chiar daca liftul se duce in sens invers, ei se plimba pana la 13/ parter ca apoi sa coboare / urce. Astfel, daca astepti liftul, de cele mai multe ori ratezi cateva pana reusesti sa-ti faci loc. Nici cei cazati la etajele 1-3 nu folosesc scarile.
- restaurantul - A DOUA SURSA DE NERVI. Mancarea ok, diversa: pepene si prajiturele ca desert, legume si salate de mai multe feluri, carne la gratar sau pane, mancaruri cu sosuri etc.
In schimb o aglomeratie si o imbulzeala de nedescris, mai ceva ca la nebuni. Toata lumea in toate partile, cu mormane de mancare, desi tavile erau reumplute constant. Daca iti astepti cuminte randul la coada risti sa stai si cate 30 min, pentru ca toata lumea - adulti, copii, se baga in fata, fara pic de respect; la prajiturele am stat chiar si 15 minute la asa zisa coada care nu era respectata decat de vreo 3-4 persoane. Intr-una din zile nu au fost furculite o ora si jumatate, pentru ca oamenii isi facusera provizii de tacamuri pentru toate felurile, si nu le mai aduceau inapoi. La fel se mai intampla cu farfuriile sau paharele, dar in general se rezolva mai repede situatia. Pe de alta parte, calitatea mancarurilor ok per total, dar eu am plecat de acolo cu o toxiinfectie (o zi nu am putut iesi din camera de rau), un coleg a facut alergie / urticarie de care n-a scapat foarte usor, iar cel de-al treilea si-a revenit dupa cateva ore de somn.
Cam asta a fost experienta noastra la all inclusive in Romania. Nu aveam asteptari prea mari, dar avand in vedere ca a fost o iesire in grup numeros, am zis ca merita incercat. Data viitoare stim cam la ce sa ne asteptam, si clar ne vom orienta spre alte destinatii mai pe placul nostru.
Trimis de mirela_i in 12.09.16 13:21:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Costinesti, Eforie Nord, 2 Mai, Mangalia, Saturn Lacu Sarat, Braila Alba Iulia Timisoara Iasi Valea Prahovei, Bran- Moeciu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirela_i); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mirela_i: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
------
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 03&ridAnt=73535
@webmasterX: Buna, din pacate nu am poze care sa ilustreze ceea ce m-a nemultumit, pentru ca prefer sa nu iau cu mine amintirile neplacute. Voi incerca in schimb sa postez cateva din putinele poze pe care le-am facut - cu peisajul care se vedea pe fereastra.
- Jul.2023 Plaja nu e gandita bine — scris în 31.07.23 de ux130063 din HUşI [VS] - nu recomandă
- Aug.2021 Evitati sau incercati — scris în 12.02.22 de ux123698 din COVASNA [CV] - nu recomandă
- Aug.2021 Merita, dar nu e de toti banii — scris în 07.08.21 de ux121675 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Concediu frumos şi pe litoralul românesc — scris în 25.08.22 de AMB din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu va luati dupa reclama! Veti avea parte de o surpriza dezamagitoare! — scris în 04.08.21 de Ionut2021 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Dezamagitor Hotel Meduza 2021 — scris în 20.07.21 de Cric58 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Nuuu categoric!!! — scris în 06.09.20 de ux117461 din PITEşTI [AG] - nu recomandă