[hotel Meduza] All Inclusive ?!? No way !!!

Dezamagitor! All inclusive? La un hotel aflat pe malul marii, sa NU detina plaja (nu mai vorbim de sezlongurile aferente) = All inclusive?
O piscina MIZERABILA, in cele 10 zile petrecute acolo apa s-a schimbat o singura data (in ziua 9)... Servetele, muste, musculite, nu mai vorbim de mirosul pe care il avea apa... La piscina sunt aproximativ 200 de sezlonguri pentru aproximativ 1000 de persoane, toate ocupate de la 4:00 dimineata...
Mancarea buna, gustoasa, dar... Fructe-aproape inexistente (un singur fel de fructe la masa... prune, pepene sau mere taiate), iar micul dejun nu este diversificat... Nu poti manca zilnic oua prajite, omleta, crenvursti si carnati si cereale...
Gustarea de la barul piscinei... foietaje simple, cu rahat si cu branza - iti dau senzatia ca mesteci guma... Nicidecum prajiturele si alte minuni prezentate pe site-urile agentiilor...
Curatenia... Lenjeria schimbata intr-adevar la 3 zile, dar... O singura data in 10 zile s-a dat cu aspiratorul in camera, iar in rest s-au schimbat prosoapele si atat.
In rest... COZI interminabile... La masa, la sezlong, la bar... O foarte proasta organizare atat la piscina cat si la restaurant... La restaurant datorita proastei amenajari (cu garnituri si in stanga si in dreapta) se formeaza doua cozi care la un moment dat se intalnesc si asta nu face decat sa se ingreuneze autoservirea si sa creasca tensiunea turistilor...
Parcare pazita asigurata...cu atentii si cu multe insistente...
Lifturi... Doua la numar... intr-un hotel de 14 etaje... Mai mult pe scari...
In ultimele 4 zile plaja, care era cu plata (20 de lei/sezlong) a fost inchisa, urmare a lucrarilor in plin sezon, lucrari neanuntate nici de agentie, nici de hotel... Si astfel toti turistii complexului plus multi altii ai pensiunilor si hotelurilor din imprejurimi au ramas cu o plaja mica, cu o deschidere si mai mica la mare... Slalom printre cearceafuri si prosoape... lipite practic unele de altele... Sau mers pe jos catre o alta plaja, la o distanta destul de mare...
In concluzie... Un ''CONCEDIU'' devenit ''STRES'' si ''HAOS'' la ceva ce este departe de a se numi ''ALL INCLUSIVE''- parerea mea!
Trimis de AndreeaDaria in 15.08.15 10:50:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AndreeaDaria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AndreeaDaria: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=12142
Incepand cu 2007, am fost pe plaja aia mai multi ani la rand. Mi se parea mie ca are ceva deosebit.
Cand treceam pe langa cele 3 hoteluri in paragina imi ziceam ca e cam spookie si ca ar fi f bine ca intr-o zi sa le renoveze cineva si sa le repuna in functiune.
Dorinta mi s-a adeverit.
Doar ca acum nu mai am loc acolo...
Concluzie: intotdeauna trebuie sa te gandesti bine inainte de a-ti dori ceva
- Jul.2023 Plaja nu e gandita bine — scris în 31.07.23 de ux130063 din HUşI [VS] - nu recomandă
- Aug.2021 Evitati sau incercati — scris în 12.02.22 de ux123698 din COVASNA [CV] - nu recomandă
- Aug.2021 Merita, dar nu e de toti banii — scris în 07.08.21 de ux121675 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Concediu frumos şi pe litoralul românesc — scris în 25.08.22 de AMB din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu va luati dupa reclama! Veti avea parte de o surpriza dezamagitoare! — scris în 04.08.21 de Ionut2021 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Dezamagitor Hotel Meduza 2021 — scris în 20.07.21 de Cric58 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Nuuu categoric!!! — scris în 06.09.20 de ux117461 din PITEşTI [AG] - nu recomandă