Am achizitionat biletele pentru acest "Magnific Hotel " Meduza, de anul trecut din noiembrie, prin Agentie, sejur 7 nopti, sistem AI, 2 adulti si un copil de 7 ani.
Stiam ca, camera este mica, nu are balcon, in schimb ne am facut sperante privind pozele de pe site ul lor de la piscina, plaja, restaurant si am spus ca o sa trecem peste aceste "mici" inconveniente.
Cand am ajuns, am fost pasati de la Delfinul la Meduza, fara prea multe explicatii, asta se intampla in jurul orei 13 (check in ul se face la ora 18). La Meduza ne-a intampinat o tanara domnita care a vorbit foarte frumos (de fapt toti angajatii, spre surprinderea noastra se purtau si vorbeau frumos cu turistii) si ne-a explicat ca nu sunt camere libere momentan si ca trebuie sa mai asteptam. I-am explicat si eu cu ajutorul lui Aurel Vlaicu, ca suntem obositi si vrem sa ne instalam cat mai repede. Astfel ca, in 15 minute maxim eram deja in caamera.
Am uitat sa precizez faptul ca, atunci cand am intrat in hotel, ne-a izbit un miros puternic de odorizant pentru camere. Chiar ne gandeam... uite ce grija au de nasurile oaspetilor. Am descoperit mai tarziu "secretul" acestui miros... Femeile de servici aveau asupra lor cate 1 spray chiar 2 si cum mergeau prin holurile hotelului terminau cate un astfel de odorizant... incercand sa acopere mirosul de mucegai care se simtea atunci cand disparea "parfumul" imprastiat cu atata generozitate de angajati.
Sa revenim:
Cand am intrat in camera, geamurile larg deschise, mica. mica... mica. Atat de mica, incat asa cum spunea cineva care a scris si el aici despre acest hotel, daca iti venea sa lesini, nu aveai unde. Am lasat doar un geam putin deschis si am plecat sa vedem piscina, marea si zonele din imprejurimi. La piscina stupoare:in loc de piscina... un LIGHEAN, umplut cu o apa lalaie, statuta... dar care am fost asigurati ca vine chiar din mare... m-a scapat rasul cand am vazut ca in cele 8 zile nu s-a schimbat decat o singura data apa.
Plaja, nu exagerez deloc daca va spun ca avea o deschidere de 30 metri maxim unde se inghesuiau jumatate din populatia Romaniei. Am descoperit mai apoi ca in partea dreapta a hotelului (a digului practic) exista o plaja ingusta dar cu o apa limpede si fara pietre.
Sezlonguri... faine, albe dar insuficiente pentru cati turisti eram. Ajungeau pentru 2 etaje ale unui hotel (aici veneau si cei de la Delfinul si cei de la Meduza). Am aflat ulterior, tragand cu urechea la discutia dintre doi angajati, ca intr-o dimineata pe la 4, lantul care restrictiona accesul la piscina, a fost rupt de cateva "domnisoare" (la 80 de ani), care au impodobit ca bradul de craciun, cu prosoape, fiecare sezlong. Ce sa gaseasca Mandea, la 7 dimineata, sezlong liber, cand toate erau ocupate de la 4,4:30, cu prosoape, dar pe o mare parte din ele nu statea nimeni pana pe la 11:30 sau 12.
Cand ne am intors in prima seara in camera (v-am spus ca am lasat un singur geam putin deschis) si am deschis usa... ne-a izbit un miros de pipi, pipilica, pipiloi, de am crezut ca a venit in baia noastra un sfert din turistii din statiune, au facut pipi si nu au tras apa. Cu acest miros "superb" am fost tratati pana la sfarsitul sejurului.
Hartia igienica "de calitate maxima"... va sfatuiesc sa va cumparati din magazin cea mai proasta hartie igienica si va asigur ca o sa fie de calitate superioara celei din hotel.
Prosoapele unei familii cu care am fost, au atarnat in camera, deasupra patului unde dormeau, pe o sfoara legata de tevi (ruginite), iar dimineata se trezeau cu nisip pe fata sau in gura (patul bineinteles plin nisipul de pe prosoape).
Mancarea BUNA!!! -Singurul lucru bun a fost mancarea (nu foarte diversificata).
Randul la mancare (vezi foto) se forma cu 15 minute inainte de ora mesei, turistii asezandu-se cuminti la intrarea in restaurant
Cozile la prajituri, ca pe vremea lui Raposatu". Mai dadeau si pe sub mana daca insistai. Teachers ul varsat in pahar 20 grame, daca ii spunea sa puna mai mult spunea ca nu are voie.
Stau bine la locurile de joaca (3 la numar).
As mai scrie dar ma opresc, ar fi multe de spus. Un lucru e sigur... Never Again la acest hotel. Punct.
Trimis de laurycy81* in 10.08.15 16:22:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurycy81*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Plaja nu e gandita bine — scris în 31.07.23 de ux130063 din HUşI [VS] - nu recomandă
- Aug.2021 Evitati sau incercati — scris în 12.02.22 de ux123698 din COVASNA [CV] - nu recomandă
- Aug.2021 Merita, dar nu e de toti banii — scris în 07.08.21 de ux121675 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Concediu frumos şi pe litoralul românesc — scris în 25.08.22 de AMB din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu va luati dupa reclama! Veti avea parte de o surpriza dezamagitoare! — scris în 04.08.21 de Ionut2021 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Dezamagitor Hotel Meduza 2021 — scris în 20.07.21 de Cric58 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Nuuu categoric!!! — scris în 06.09.20 de ux117461 din PITEşTI [AG] - nu recomandă