[hotel Meduza] Super frumos

Salutare de la mare!
Chiar in acest moment sunt la hotel Meduza si sunt incantat sa transmit parerile mele si celor care au dubii in privinta acestui hotel!
Am stat si la hotel de 4 stele in Mamaia si pot spune ca sunt aceleasi conditii!
Mancarea este ff gustoasa, diversificata, proaspata tocmai de aceea tin sa felicit personalul de la bucatarie!
Camerele ff curate cu servicii de igienizare zilnic!
Piscina este chiar pe plaja, locuri de joaca ptr cei mici, ideal pentru fam cu copii!
Personalul foarte amabil si un manager cu experienta!
Nota 10! Multumim Meduza!
Trimis de Florain in 06.07.15 07:44:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Florain); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Florain: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri tetxului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
Azi termin sejurul... sunt placut impresionat de acest complex (Steaua de mare) Meduza! Recomand tuturor!
@Florain - Felicitări, ne bucură fiecare experienţă pozitivă. Vacanţă plăcută pe mai departe.
Când vă întoarceţi acasă, poate reuşiţi să încărcaţi ceva poze din sejur... Eventual şi completări / detalii?
Deşi autorul nu a mai considerat potrivit să scrie ceva - noi ştim autorul a ajuns acasă, în Bucureşti.
Publicăm deci impresiile aşa cum sunt -- eventuale completări pot fi aduse prin ecouri.
- Jul.2023 Plaja nu e gandita bine — scris în 31.07.23 de ux130063 din HUşI [VS] - nu recomandă
- Aug.2021 Evitati sau incercati — scris în 12.02.22 de ux123698 din COVASNA [CV] - nu recomandă
- Aug.2021 Merita, dar nu e de toti banii — scris în 07.08.21 de ux121675 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Concediu frumos şi pe litoralul românesc — scris în 25.08.22 de AMB din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu va luati dupa reclama! Veti avea parte de o surpriza dezamagitoare! — scris în 04.08.21 de Ionut2021 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Dezamagitor Hotel Meduza 2021 — scris în 20.07.21 de Cric58 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Nuuu categoric!!! — scris în 06.09.20 de ux117461 din PITEşTI [AG] - nu recomandă