Tocmai ce ne-am intors din mini vacanta petrecuta la Eforie Nord, Hotel Delfinul. Un hotel foarte frumos, care face parte din complexul "Steaua de Mare", de 4 stele, dar care figureaza pe site-urile agentiilor de turism la 3 stele. Un pret foarte bun, prin agentie, dar chiar si la receptie, indiferent de sezon. Totul a mers ca pe roate, de la rapiditatea cu care "Litoralul Romanesc" a raspuns solicitarii noastre, pana la cazarea propriu-zisa.
Am ajuns devreme, in jurul orei 10 si am primit camera pe loc, receptioneri extrem de draguti si rapizi. Am fost cazati la etajul 1, din cele 14 pe care le are hotelul, intr-o camera impecabila. Foarte curata, grupul sanitar de asemenea. Femeile de la curatenie foarte dragute si chiar isi faceau treaba...
Ca si locatie este extrem de aproape de mare, chiar se vede de pe geam marea, oferind o priveliste superba. Interiorul hotelului deasemenea foarte dragut si curat, langa receptie este si o masa de biliard si un scaun de masaj pentru cei interesati, restaurantul hotelului bun, la etajul 14 fiind deschisa o terasa. Pe etaj sunt o canapea, 2 fotolii si o masuta, comode si frumos amplasate. Exista 2 lifturi moderne si destul de spatioase.
Exista deasemenea si piscina hotelului, cu apa de mare, piscina pe care oaspetii hotelului o pot folosi gratuit, achitand doar 10 lei contravaloarea sezlongului. Exista deasemenea si o baza de tratament cu proceduri gratuite pentru contribuabili si pentru pensionari, iar din anul 2014 va fi si un centru Spa. In camere teoretic nu se fumeaza, este semnul pe usi foarte clar, insa nu stiu cati tin cont... Oricum mirosul frumos din camere si de pe hol, nu tradeaza abaterea de la regula :-)
Plaja curata, linistita dar destul de ingusta, banuiesc ca este destul de aglomerata in varf de sezon.
Per total, din punctul nostru de vedere, nota 10 pentru amplasare, camera, amabilitatea si receptivitatea personalului, precum si pentru pret!
Recomandam cu incredere!
Trimis de alma32 in 21.09.13 11:39:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alma32); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alma32: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat la rubrica "Delfinul Hotel / Steaua de Mare [Ef. Nord]" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor.
- Jul.2023 Plaja nu e gandita bine — scris în 31.07.23 de ux130063 din HUşI [VS] - nu recomandă
- Aug.2021 Evitati sau incercati — scris în 12.02.22 de ux123698 din COVASNA [CV] - nu recomandă
- Aug.2021 Merita, dar nu e de toti banii — scris în 07.08.21 de ux121675 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Concediu frumos şi pe litoralul românesc — scris în 25.08.22 de AMB din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu va luati dupa reclama! Veti avea parte de o surpriza dezamagitoare! — scris în 04.08.21 de Ionut2021 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Dezamagitor Hotel Meduza 2021 — scris în 20.07.21 de Cric58 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Nuuu categoric!!! — scris în 06.09.20 de ux117461 din PITEşTI [AG] - nu recomandă