Dragi Turisti! Prima impresie despre mirosul placut al hotelului ”CANAL” deja la receptie, de camere nici nu vorbesc!!
Am ajuns la ora13 la hotel cu un grup de 23 de pers cu copii cu varstele cuprinse intre 3-9 ani, ne-o informat o ''capra ofticata'' careia ii lipsea din dictionar bunul simt si mottoul ” pt turisti orice”, ca nu au posibilitatea sa ne dea camere doar atunci, cand se elibereaza.
Nu stiu si nu pot sa cred ca un hotel de3 stele, cu 14 niveluri fiecare nivel dotat cu minim 14 camere nu avea o camera goala macar pt bagaje si copii in data de 03. septembrie, mai ales ca biletele erau rezervate deja in iulie si stiau de venirea noastra....
In fine in jurul orei 16 am primit camerele in total 9 doar ca fiecare rasfirati de la etajul 3,4, 8,11.
Restaurantul, mancare si cel mai important SERVIREA CLIENTILOR!
Preferata noastra ” Doamna ZOE” fara nici un zambet, ne-o luat comanda in fiecare zii ca pe banda, ne-o confundat cu alti clienti... in loc de supa de pui ne-o adus ciorba de pui a la grec sau chiar altfel de supa, am cerut salata de cruditati rosii, castraveti, varza etc le-am enumerat si ei legumele... si am primit mere, morcov si telina razuita.
Cand am comandat paine in plus s-a ofticat sa punem comanda corecta... ok, dar daca io mai vreau paine numai pot manca?? pt ca doamna ZOE nu stie calcula sau ii lenesa sa ne serveasca?
Deci despre personal jalnic, in afara de cameriste care in fiecare zi cu zambetul pe buze faceau curat si erau de treaba, cam tot personalul ar trebui schimbat cu canalizare cu tot!
Ultima zi doamna Zoe nici nu au vrut sa ne serveasca pt ca asteptau un grup, pana cand n-a venit seful mare si ne-o dat masa, am stat cel putin 2 ore pina am mancat dar interesant, intre timp grupul tot nu ajunsese!
MANCARE de dimineata in fiecare zi tot aceiasi in a 4 zi mai ca n-am dat in hepatita.
PLAJA mica, fara wc fiecare facea treaba unde putea sau mergea sus in hotel de fiecare data!
Asa ca daca aveti posibilitate sa nu va cazati in HOTELUL MEDUZA, ca noi cu siguranta nu o sa ne apropiem de COMPLEXUL STEAUA DE MARE!
Trimis de timo* in 13.09.12 20:11:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (timo*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@timo: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
280 de lei? de euro? pe noapte? pe sejur? ... specifică te rog că nu pricep nimic!
- Jul.2023 Plaja nu e gandita bine — scris în 31.07.23 de ux130063 din HUşI [VS] - nu recomandă
- Aug.2021 Evitati sau incercati — scris în 12.02.22 de ux123698 din COVASNA [CV] - nu recomandă
- Aug.2021 Merita, dar nu e de toti banii — scris în 07.08.21 de ux121675 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Concediu frumos şi pe litoralul românesc — scris în 25.08.22 de AMB din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu va luati dupa reclama! Veti avea parte de o surpriza dezamagitoare! — scris în 04.08.21 de Ionut2021 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Dezamagitor Hotel Meduza 2021 — scris în 20.07.21 de Cric58 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Nuuu categoric!!! — scris în 06.09.20 de ux117461 din PITEşTI [AG] - nu recomandă