[hotel Delfinul] Maxim 25 EUR/noapte

Am stat la hotel Delfinul in primele doua week-end-uri din luna Iulie 2012. Am fost incantat la inceput de pret (aprox. 25 Eur/noapte) pentru un hotel de 4* proaspat renovat.
Insa stiti zicala aia "Pe afara e vopsit gardul... " se poate aplica intr-un stil tipic romanesc si acestui hotel. Cele 4* sunt in realitate un 2* superior, renovarea este facuta cam de mantuiala cu materiale si manopera de slaba calitate. Scurgerea apei este defectuoasa in baia minuscula iar zona din jurul hotelului arata destul de neingrijit.
Accesul la piscina hotelului (piscina cu apa din mare) este libera chipurile pentru clientii hotelului, dar daca vrei sezlong trebuie sa scoti din buzunar 10 lei / zi.
Plaja hotelului este mica si foarte aglomerata. Timpii de asteptare la lift sunt destul de lungi la orele de varf.
Ca aspecte pozitive as mentiona parcarea gratis in incinta complexului, locatia hotelului pe malul marii si view-ul de la etajele superioare.
Per total consider ca pretul pe care l-am platit la acel moment (cam 25 EUR/noapte) este corect pentru ceea ce ofera hotelul... mai mult de atat din pacate nu merita.
Trimis de nox22 in 28.08.12 14:59:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nox22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Plaja nu e gandita bine — scris în 31.07.23 de ux130063 din HUşI [VS] - nu recomandă
- Aug.2021 Evitati sau incercati — scris în 12.02.22 de ux123698 din COVASNA [CV] - nu recomandă
- Aug.2021 Merita, dar nu e de toti banii — scris în 07.08.21 de ux121675 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Concediu frumos şi pe litoralul românesc — scris în 25.08.22 de AMB din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu va luati dupa reclama! Veti avea parte de o surpriza dezamagitoare! — scris în 04.08.21 de Ionut2021 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Dezamagitor Hotel Meduza 2021 — scris în 20.07.21 de Cric58 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Nuuu categoric!!! — scris în 06.09.20 de ux117461 din PITEşTI [AG] - nu recomandă