[hotel Delfinul] Experienta oribila

Ne-am decis, ca in acest an sa mergem pe litoralul romanesc, de ce sa cheltuim bani pe la straini, daca si noi avem aceleasi conditii... dar despre conditii, doar lucruri neplacute pot fi relatate.
Am ajuns la Eforie Nord, dupa un drum lung traversand aproape toata tara, si am zarit Hotelul Delfinul din cadrul Complexului Steaua de Mare. Eram deja destul de obositi, dar fericiti ca in sfarsit am ajuns.
Prima impresie, un hotel comunist renovat inconjurat de o mizerie de nedescris. Ne-am prezentat la receptie cu voucher-ul primit de la agentie, unde un baiat destul de morocanos ne-a inmanat cartela de acces in camera.
Odata ajunsi in camera, constatam ca fiind cazati la etajul 3 aveam vedere spre acoperisul restaurantului hotelului inconjurat de pomi, iar un sfert din geam fiind cu vedere spre un perete a camerei alaturate, noi fiind pregatiti pentru o camera cu vedere la mare (doar asa ni s-a spus la agentie).
Coboram sa semnalam problema, insa, bine-inteles, baiatul de la receptie, pe un ton destul de suparat, ne explica ca din pacate asta e, alta camera nu exista. Urcam inapoi in camera, incercam sa deschidem usa, insa supriza... cartela nu functiona. Coboram din nou (asteptand la lift de fiecare data) unde ni se comunica faptul ca minunata cartela s-a descarcat (aceasta supriza ne-a fost oferita din doua in doua zile, dar am ajuns sa ne obisnuim deja).
Camera... fara cuvinte, nici nu poate fi vorba de 4 stele, sa fim seriosi, cerusem camera dubla cu pat matrimonial, dar erau doua paturi separate (am semnalat la receptie, dar degeaba, ni s-a spus ca nu exista decat cateva camere cu pat dublu, iar acelea sunt deja ocupate), astfel ne-am apucat de reamenajare (pentru ca am primit aprobare de la ~amabilul~ receptioner), dar mai bine n-o faceam, sa nu vedem ce mizerie era sub paturi!
Fiind patul aranjat, sa despachetam. Observam lenjerie de pat in dulap, am crezut initial ca e de rezerva, insa, seara, inainte de culcare am inteles despre ce era vorba, de fapt trebuia ca noi sa ne facem patul, daca doream sa dormim in lenjerie de pat, la 4 stele. Deja vroiam sa plecam de acolo, ne-am simtit umiliti si batjocoriti toata ziua, si asta pe banii nostri.
A doua zi dimineata am coborat la micul dejun, o mancare groaznica, in fiecare zi acelasi meniu, cafea sub orice critica, mesele erau curatate foarte rar, daca nu ajungeai printre primii la micul dejun riscai sa mananci printre resturile lasate de altii, oribil.
Un alt lucru foarte neplacut, fiind un hotel fara balcoane, nu exista nici o posibilitate de a usca un prosop. Baia din camera era una de cel mult 2 stele, prosoapele se schimbau doar daca le lasai pe jos (strict conform instructiunilor din camera), mai tot timpul ne trezeam cu apa care iesea din scurgerea canalizarii, primisem halate de baie rupte, nici nu ma gandeam sa le iau pe mine.
Am asteptat cu nerabdare, din pacate, ziua in care sa pornim spre casa, am ramas cu un gust amar dupa aceasta experienta. Nu recomand nimanui acest hotel, pentru ca nu merita deloc cele 4 stele cu care se lauda, angajatii (in special baiatul de la receptie) mai au foarte mult de invatat despre ceea ce inseamna turismul si este un mare mare pacat, ca astfel de experiente iti taie pofta de a mai vizita ceva in tara asta.
Din pacate vom alege destinatii externe de acum, nu ne mai dorim astfel de vacante. Pacat, mare pacat pentru turismul intern.
Trimis de skonksz in 20.08.12 14:29:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (skonksz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@skonksz: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Din pacate exista numai review-uri negative pentru acest hotel. Fiind in primul sezon de activitate dupa renovare, ar fi trebuit ca totul sa mearga struna.
tocmai ce am trecut pe langa acest hotel si ne gandeam ce bine arata, am zis sa cautam impresii sa vedem ce e cu el, inca cu gust amar dupa ce am patit la vila dobrusa.
cand am vazut ce ati scris m-am crucit
astept sa se redeschida carmen in venus unde am mai fost si anul trecut (anul acesta se renoveaza), sa studiem terenul, dar cred ca tot strainatatea ne mananca de acum, ca m-am saturat.
- Jul.2023 Plaja nu e gandita bine — scris în 31.07.23 de ux130063 din HUşI [VS] - nu recomandă
- Aug.2021 Evitati sau incercati — scris în 12.02.22 de ux123698 din COVASNA [CV] - nu recomandă
- Aug.2021 Merita, dar nu e de toti banii — scris în 07.08.21 de ux121675 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Concediu frumos şi pe litoralul românesc — scris în 25.08.22 de AMB din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Nu va luati dupa reclama! Veti avea parte de o surpriza dezamagitoare! — scris în 04.08.21 de Ionut2021 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2021 Dezamagitor Hotel Meduza 2021 — scris în 20.07.21 de Cric58 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Sep.2020 Nuuu categoric!!! — scris în 06.09.20 de ux117461 din PITEşTI [AG] - nu recomandă