ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 08.12.2025

NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:

Pachet 1 decembrie la Aqvatonic Steaua de Mare

TIPĂREȘTE

Pe la mijlocul lui octombrie 2025 ma suna sotul si ma intreaba daca mai am vaucere de vacanta. Eu zic da si el imi spune daca vrem sa mergem in gasca (3 familii) la Complex Steaua de Mare de 1 decembrie 2025. Ziua lui de nastere din cartea de identitate este pe 1 decembrie dar de fapt s-a nascut pe 30 noiembrie asa ca nu a fost nevoie de msi mult de 5 secunde sa ma hotarasc. Am intrat pe site-ul de rezervari de la Complex Steaua de Mare si am rezervat o camera la hotel Aqvatonic care era de 4 stele, mai avea si la hotel Meduza de 3 stele dar mi s-a parut mai ok camera de la Aqvatonic desi hotelurile sunt legate intre ele pe interior si nu era nevoie sa iesi afara. Am platit cu vaucere 800 lei si restul cu cardul. La ora 18 aveam camera platita cu factura cu tot. Oferta era 3 nopti cazare all inclusive cu bar in camere cu bauturi incluse, sky bar la etajul 14 cu bauturi incluse si sneckuri, petrecere pe data de 29 noiembrie si 30 noiembrie, acces la aqvatonic balneo spa care includea de 2 ori pe zi aqua gim, check late pe 1 decembrie, discount 10% la procedurile spa, momente speciale cu mancare romaneasca facute la gratar si servite cu tuica fiarta si vin fiert alaturi de sunculite si alte bunatati, totul la pretul de 2821,50 lei /2 persoane 3 nopti.

Am ajuns in ziua de 28 noiembrie 2025 pe la ora 13.30 (am mai oprit si prin Constanta pe la Moll), camera era gata si ne-am cazat imediat la camera 412. Camera arata super ok, avea tot ce trebuie, stiam ca nu are balcon dar avea o canapea la zona de balcon cu vedere la mare unde serveam cafeaua (ca doar aveam in camera si expresor cu capsule care se inlocuiau zilnic). Camera curata cu un pat matrimonial inalt si foarte odihnitor, tv cu netflix, youtube pe langa posturile de tv dar oricum noi nu prea am stat mult in camera. Aveam halate de baie papuci, prosoape. Mobilierul era destul de bine compartimentat avand in vedere marimea camerei, avea un birou cu sertar, racitorul era incastrat in mobilier. Baia era suficienta pentru noi, pe chiuveta aveam loc sa punem borsetele cu cosmetice si al meu si al sotului. Cabina de dus suficient de mare si avea o sfoara care sa tragea de la un capat la altul ca sa-ti pui costumele la uscat dar noi oricum le puneam pe caloriferul din baie. Avea si aer conditionat dar si calorifer mare langa canapea si acolo ne uscam halatele.

Imediat cu am ajund am coborat direct la balneo spa unde am intrat pe baza codului de la bratara si de la receptia spa ne-au dat prosoapele de piscina. Cand am intrat la piscina nu era multa lume deoarece multi au venit ceva mai tarziu. Piscina imensa cu multe jeturi pentru toate zonele corpului, paturi cu jeturi, biciclete in apa si 3 culoare de innot pe unul din ele l-am incercat si eu sa innot dupa ce m-am relaxat pe la bule. Aveau sauna umeda, sauna uscata, sauna finlandeza, salina. Binenteles ca le-am incercat pe toate. Sala de fitness se marise un pic fata de ca vazusem ultima ora adaugandu-se inca o zona cu mai multe aparate. Si acolo era un brad impodobit si masute cu scaune pentru relaxare. Cand au venit prietenii nostri am coborat in lobby unde am servit ceva crocantei si vin. La zona de lobby aveau o sala imensa cu Tv mare cu canapele si masute pentru fumatori si cu pleduri pe ele in caz ca ti-e frig. Sotul meu cam acolo a stat. Cand ne-am dus la masa nu stiam ce sa alegem de pe acolo (aveau de toate peste, carne de vita, porc, pui, coste miel) si multe preparate de post la care am facut si poza. Nu aveam cum sa fac poza cu tot ce era acolo pentru ca era multa lume si nu vroiam sa se simta deranjati. Pe la ora 21.00 am dorit sa mergem la sky bar la etajul 14. Fain si acolo mai ales vederea de sus. Binenteles ca ploua putin dar asta nu ne-a impedicat sa stam un pic si afara. Inauntru se serveau cocteiluri, vin, bere. sampanie, vodca si alte licori alcoolice. Am stat pana la 23 ca atunci s-a inchis barul.

A doua zi pe 29 noiembrie la cina petrecere cu dans de toate genurile si voie buna, a cantat o formatie. Multa lume a dansat, pe la 21.45 iarasi ne-am dus la sky bar. Am comandat si 2 masaje unul pentru mine de relaxare (mi-a decontractat toti muschii) si sotul drenaj limfatic manual (a venit o doamna Ioana din afara complexului si a apasat acolo unde chiar era nevoie). Sotul a fost foarte multumit si eu de asemenea. Aveau si o thailandeza care facea masaj dar nu am mai prins loc la ea, era full toate zilele. La piscina si in zona balneo puteai sa stai oricat atat dimineata cat si seara pana la 21 era deschis.

Pe 30 s-a organizat petrecere intai cu bucate romanesti tuica, vin fiert, sunca, sorici, fasole cu carnati, mici si nu-mi mai imi amintesc ce era pe masa din mijloc iar la cina aveau fructe de mare, creveti, peste de toate felurile (pastrav, salau, dorada, pestisori mici) caracatita, scoici, etc.

Apoi a aicepot dansul, hore peste hore, dansuri de taote tipurile si la final melodii pentru 1 decembrie (una din ele a fost noi suntem romani). Cred ca in seara aia s-a cantat si s-a dansat pana pe la vreo 11. Eu m-am retras in camera ca ma dureau picioarele de atata dans si pe la 22.30 iam zis sotului sa ia o sticla de apa ca o bausem pe cea din bar si inca se mai auzea muzica.

Mi-a placut foarte mult cum era decorat interiorul si exteriorul hotelului, foarte multi brazi impodabiti frumos pe zonele pe unde treceai erau pitici si soldatei. Aveau la hotel Meduza o camera pentru copii cu jocuri in cutii diverse si cu jocuri interactive pe tv, zona de biliard. De asemenea erau si scaune de masaj in zona de lobby. Chiar nu te plictiseai mai ales ca a cam plouat tot timpul cat am stat, numai in ultima dimineata a iesit timid printre nori soarele.

Mi-a placut la Aqvatonic Steaua de Mare mai mult decat vara ca era o atmosfera de veselie, toata lumea se distra si se merita sa mergi si de Craciun acolo ca am auzit ca vine si mosul pentru copii. De Pasti de exemplu se merge la o biserica sa se asculte slujba pentru cine vrea. De ziua indragostitilor perechile care vin au un masaj gratuit pentru amandoi.

E cam scump dar se ofera mult ca sa te simti bine. Eu as mai merge la acest complex.

• Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame

Trimis de aurora56 in 08.12.25 22:05:10
Validat / Publicat: 08.12.25 23:25:17
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Mirage medspa
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Italia, Ungaria, Grecia

VIZUALIZĂRI: 11 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aurora56); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
P36 Holul de la etaj
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 900 PMA (din 1 vot)

• Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂSteaua de Mare, complex hotelier:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

• LOGAT? = DA (IntC=1)