ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 31.08.2025

DISTRACŢ. / RELAXARE:
Mai degrabă mulțumit

AUTORUL NU ar recomanda
încărcat de pe telefon!

Delfinul, prea scump, prea nimic!

TIPĂREȘTE

Trecu" vara, gata și concediul. Ultima saptamana din august, 25 - 29, am avut-o dedicata litoralului romanesc, Hotel Delfinul din Complexul Steaua de Mare, Eforie Nord. Mai fusesem acolo si anterior, Aqvatonic acum mai multi ani, anul trecut tot la Delfinul dar in iunie. Deci, am ales in cunostinta de cauza. Deci, sa incepem...

Drumul Onesti Eforie Nord... mi am dat viata, lung si aglomerat, pe orice ruta as fi optat, atat la dus cat si la intors, cu tot cu A7 deschis intre Focsani si Buzau. Am ajuns la hotel la ora 14.30, cf politicilor lor check inul se face incepand cu ora 14.00 pana la ora 18.00. Am asteptat la o coada de care imi povestea mama ca statea sa ia carne pe cartela inainte 89. Dupa o ora de „revolutie” am prezentat rezervarea, am achitat taxa de statiune 40 de lei, garantia pt sezlonguri 200 de lei si am aflat ca apartamentul rezervat nu este gata si trebuie sa mai astept. De retinut: am fost in gasca mai mare (15 persoane). Manevra cu „nu e gata camera” are un singur scop... sa te asezi la restaurantul cu plata al Complexului cat astepti camera. Am stat 1 ora jumate la restaurant si cand am revenit camerele erau gata pentru toti. Minune! Ne a dat doamna cartela si tichetele pt plaja si ne am. asezat la alta coada, la. lifturi. de altfel, in 5 zile, am prins liftul de doua ori... cand am urcat cu bagajele si cand am plecat. As putea sa va reproduc cateva din expresiile colegilor de calatorie ce au fost cazati la etajul zece si 11, cu copii varste 2,3 si 6 ani, dar ma blocheaza administratorul. Am intrat in camera, un apartament, doua camere, hol si baie, nimic spectaculos.

Continuam: mancarea, nici multa, nici putina dar a naibii de sarata. Ciorbele cred ca erau facute cu apa de mare ca ti se inclesta maxilaru la fiecare lingura. Micul dejun slab tare de tot, laptele rece, 2 feluri de cascaval, cateva salamuri lesinate... pranzul era si el acolo cu cate ceva dar la cina m. au terminat cu pastele. Au avut paste cu numele tuturor oraselor italiene. Nu au fost probleme stomacale dupa nicio masa.

Plaja: scoici taioase, nu am inteles nici acum ce facilitati aveam in pachetul gold: la receptie mi au zis, patru sezlonguri la o umbrela, la plaja doua umbrele la 4 sezlonguri. Apa rece cu nabadai de ramaneai cu 5 cm din aia 10. De altfel, la plecare eram toti raciti cobza.

Beachbar: pozitionat mult in spatele barului cu bani, slab aprovizionat, 2 feluri de bere, ceva sucuri si vin la punga. Fara cocktailuri sau vreun fel de tarie. Cafeaua din naut probabil! Psicina la fel de rece ca marea si zona de gustari si inghetata mult prea departe de plaja. Chestiile alea de lemn puse pe nisip ca sa mergi pe ele, capcane pentru toata lumea, facute din saracie, lemn, pauza, gaura, lemn, iti rupeai mufa pe ele... degetul mic de la picior poate confirma.

Animatia: trupa koni band, nota 10, [cam] 2 ore pe seara, frumos.

Sky bar: o rusine!!! Un cuba libre nu puteau sa ofere, aveau niste pseudo cocktailuri prestabilite rele cu draci. Am baut 50 de tequilla cred ca era facuta din palarie de mexican.

Statiunea: nimic nou sub soare! Unde bate iluminatul public e frumos, unde nu... e leopardul.

Per total nemultumit! Raport calitate pret negativ. Prietenii mei au avut camere duble cu 3400 de lei pachet silver, eu am dat 7200 de lei pachet gold si am avut 2 sezlonguri in plus si apartamentul. Nu se merita la banii acestia! E un hotel de maxim 4500 de lei per sejur. Toate mai slabe decat anul anterior! Clar nu voi mai reveni!

• Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
  • Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub -- citește mai mult

Trimis de Uivlis in 31.08.25 17:59:34
Validat / Publicat: 31.08.25 19:39:22
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Aqvatonic, Delfinul.
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Mamaia, Italia, Grecia

VIZUALIZĂRI: 35 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Uivlis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 450 PMA (din 1 vot)

2 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[31.08.25 19:39:04]

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 17465&hid=12003.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.

UivlisPHONEAUTOR REVIEW
[31.08.25 21:46:57]

@webmasterX: am ceva foto dar nu mi le accepta siteul la incarcare.

• Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂSteaua de Mare, complex hotelier:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

SOCIALs

• LOGAT? = DA (IntC=1)