Perfect pentru tranzit
Am facut rezervare pe booking.com.
Localizare - foarte aproape de autostrada (vreo 2km) si la 3km de centrul orasului. GPS-ul l-a gasit foarte usor.
Zona nu este chiar frumoasa. De pe balcon se vede soseaua (cred ca de centura) si o baza sportiva.
Hotelul - are 46 de camere dispuse pe doua etaje si o parcare mare, fara plata. Receptie deschisa 24 ore.
La parterul cladirii hotelului sunt niste magazine cu accesorii auto, decoratiuni interioare, o pizzarie si cred ca era si un restaurant. Parcarea hotelului este la comun cu acestea, dar fiind foarte mare nu sunt probleme cu gasirea unui loc.
Camera - confortabila, spatioasa (20m. p.), cu balcon, decorata modern. Are un pat mare (lenjerie de calitate), noptiere, un birou cu scaun, dulap pentru haine, minibar, aer conditionat, televizor LCD, seif, telefon.
In camera, pe peretele de langa usa, este un mic panou cu comenzi touch-screen pentru reglarea temperaturii la aerul conditionat, pentru informatii meteo, fus orar si informatii turistice despre oras si provincie.
Izolatia fonica a camerei a fost foarte buna.
Internet Wi-Fi - gratuit.
Baia - si ea foarte mare, cu cabina de dus, uscator de par si articole de toaleta. Prosoape impecabile.
Mic dejun - incepand cu ora 6, pana la ora 10.
Cu mezeluri, branzeturi, lapte, cereale, fructe uscate si fructe proaspete (pepene, piersici, pere, portocale), unt, miere, gem, ceai, cafea, fresh de portocale rosii si de piersici, croissante, etc...
Personalul prietenos.
Raport calitate pret: corect.
Trimis de ania in 25.11.13 11:31:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ITALIA. A mai fost în/la: Roma
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ania); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.02525900 N, 9.68823800 E - neconfirmate încă