In luna iulie a. c. am fost cazata la Hotel Sport, apartinand complexului Cheile Gradistei, Fundata.
Nu aveam mari pretentii la un hotel de 2 stele, dar am fost total dezamagita de cazare, deoarece canalizarea la baie era infundata, eliberand un miros pestinential, iar 2 zile nu am avut cablu TV... de internet nici nu putem discuta, cu toate ca apare in oferta hotelului. Dar tot a culminat cu galagia produsa de grupurile de sportivi (copii si adulti), care nu erau coordonati de nimeni, astfel incat fiecare avea program liber ales.
Masa este servita intr-o singura locatie, unde astepti cel putin o ora ca sa fi bagat in seama (iar preturile sunt si ele la inaltime!!!)
A fost un sejur extrem de obositor, care mi-a lasat un gust amar, mai ales ca am mai fost la momentul inaugurarii complexului, cand nu erau atat de multi clienti, iar serviciile erau ireprosabile. PACAT!!!

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de radutheodor1 in 18.08.18 23:05:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FUNDATA. A mai fost în/la: Hotel Alpin, Poiana Brasov
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radutheodor1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@radutheodor1: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 16&ridAnt=88691
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Jan.2025 O superbitate de zona! — scris în 30.01.25 de simona69 din PITESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 Iarna cu Saniuta / Dor de copilarie — scris în 21.02.23 de marival din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Revelion reusit la Cheile Gradistei Fundata — scris în 12.01.22 de charisteas din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Destul de bine — scris în 30.06.19 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Dec.2016 De neratat — scris în 29.07.17 de alessyo49 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Am fost in tabara, o tabara care nu o voi uita — scris în 20.06.14 de Alexandru Sabau din BUCUREșTI - RECOMANDĂ