Am stationat acolo pentru o zi si o noapte a fost foarte placut si curat, peisaje frumoase, statiunea placuta.
Cazarea la acest hotel a fost ok. camera cu vedere la mare, aer conditionat, baie proprie curata, raportul calitate-pret este bun, dar aici depinde si de pretentiile fiecaruia care nu au posibilitatea de 5*acest hotel este f. bun si nu este dezastruos cum spun altii care sunt si carcotasi pe deasupra cel putin asa era in perioada in care am fost., deci recomand cu placere acest hotel.
Trimis de iri elena in 19.03.12 10:08:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iri elena); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.86647000 N, 27.26369500 E - neconfirmate încă
Multumim pentru rewiew.
Sunt dezamagit de hotel (am fost cazat acolo in 2009) acelasi mobilier, acelasi radio incorporat in noptiera (piesa foarte valorasa a anilor '60 - '70) aceasi camera insalubra, presupun ca aceasi piscina (intre ziduri scorojite) pozitionata "strategic" la etaj. Aceleasi lifturi fara usi si multe altele, doar in Istanbul am avut experiente asemanatoare. Un lucru pozitiv: nu mai sunt atat de multe nave de croaziera ancorate in port si implicit marea/plaja este mai curata.
Eu nu am fost in stare sa il recomand cuiva, vad ca tu ai facut-o.
P.S. Poate o sa imi scriu si eu impresiile (candva) despre acest hotel, rar mi-a fost sa vad asa hotel (insalubru).
- Aug.2012 Pozitia superba, conditii cazare medii, mancarea ingrozitoare — scris în 14.08.12 de chuck_norris din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Nu mai merg acolo niciodata. O-RI-BIL! — scris în 07.08.12 de Diana lalala* din BUZAU - nu recomandă
- Aug.2011 Super — scris în 09.09.11 de loredana borlea din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Hotel Sozer? Nici gand! — scris în 18.06.11 de lucsim din TULCEA - nu recomandă
- Jun.2010 Hotel slab, locatie foarte buna, pret mic. — scris în 30.06.10 de presario din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2008 Frumos pentru prima dată în Turcia — scris în 05.08.10 de calatorul72 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2008 Un hotel JALNIC — scris în 07.10.08 de poney* din BUCURESTI - nu recomandă