Recomand Hotelul Sonnenhof, hotel de 4 stele din Suceava, inaugurat in luna februarie 2012 care dispune de o receptie foarte moderna, si o receptionera care stie cum sa te primeasca, sali de conferinte, internet, fax, copiator, parcare, (gratuite pentru cei care se cazeaza la ei)
Hotelul mai dispune de restaurant iar la exterior are o gradina si o terasa.
Camerele se deschid cu cartele magnetice, foarte curate, cu aer conditionat, Tv LCD, minibar. Are o baie privata cu telefon, vana si cabina de dus. In dulap sunt halate prosoape, papuci, toate albe, foarte curate
Restaurantul este unul foarte modern cu mic dejun tip bufet suedez cu vreo 20 de feluri, aranjate foarte frumos, pranzul si cina a la carte; o gramada de meniuri si de bauturi pe alese. Am servit o Ciorba Radauteana foarte buna, Tochitura cu ciuperci de padure si mamaliga si o prajitura delicioasa cu blat din ciocolata, crema si spuma de fructe (zmeura) cu mult sos de ciocolata. Insa erau si platouri vanatoresti, platouri cu peste, salate de fructe de mare, mancaruri vegane, si alte deserturi foarte gustoase!
Recomand acest local si atunci cand mai trec prin zona, de altfel una de exceptie) o sa mai stau la acest hotel.
Trimis de sorana2 in 03.12.13 01:05:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorana2); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc.).Mulţumesc.
- Jan.2022 O experiență minunată — scris în 21.01.22 de Rulotist din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Curtea insorita — scris în 08.11.17 de RossoNerro din BUCUREșTI - RECOMANDĂ