Mi s-a recomandat de un prieten aceasta locatie si am fost cat de cat sceptic. Dar pretul mi s-a parut foarte rezonabil asa ca am zis sa incerc. Am fost foarte multumit!
Camera mare, curata si cel mai important am avut bucatarie. Am fost cu copil mic (1 an) iar pt cei ce nu stiu va spun ce inseamna asta: biberoane, mancare speciala, vase si vesela speciala, etc.
Am refuzat sa spal vesela copilului in chiuveta din baie a unui hotel unde nu sti ce si-au spalat alti... Deci bucataria bine echipata (plita electrica, cuptor cu microunde, chiuveta, vesela completa) a fost un lucru extraordinar. Cand mi-a fost predata camera, mi-a fost dat chiar detergent de vase, buretel de vase si laveta, toate noi si ambalate.
Deosebit de relaxanta si comoda a fost salteaua patului. In rest camera a fost ok, cu balcon foarte mare, aer conditionat, TV mare, frigider incapator si care racea bine (nu ca la alte locuri unde am gasit un frigider foarte mic care era doar pe inventar). Nu am avut ce reprosa cazarii si nici administratorului cu care am discutat care ne-a servit cu tot ce am cerut.
Ce nu mi-a placut: apa calda era pe baza de boiler, care era cam mic. Doua - trei persoane pot face dus, dar cam atat. Daca ai nevoie de mai multa apa calda, ai de asteptat pana se reincalzeste apa din boiler.
Un alt minus este aspectul exterior al locatiei care lasa de dorit; iti lasa impresia de o locatie semiparasita. Dar cum prin curte eram doar in tranzit, nu m-a deranjat foarte tare.
In linii mari este o locatie buna de cazare, fara probleme de curatenie sau de alta natura.
Trimis de heppea in 16.07.15 09:08:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Mama - hotel Meridian; Costinesti - pensiunea Iunia, Saturn - hotel Balada si Hora
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (heppea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@heppea: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
” Am refuzat sa spal vesela copilului in chiuveta din baie a unui hotel unde nu sti ce si-au spalat alti
... acum, ce sa spun, crezi ca ai fost mai in siguranta spaland-o in chiuveta din apartamentul acesta? Aici stii tu cu siguranta ce s-a spalat inainte? Nu prea cred.
In alta ordine de idei, pe unde este aceasta locatie, poate pui niste poze sa stie lumea despre ce e vorba... eu, la o cautare sumara pe net nu am gasit nicio informatie despre aceste apartamente...
@rentea - As vrea sa cred ca traim intr-o lume cat de cat civilizata unde oamenii pot face diferenta intre chiuveta de bucatarie si wc. Avand in vedere ca nu ne-au iesit bube si copilul a fost ok dupa acest concediu, cred ca a fost ok totusi.
Din pacate nu am facut poza exclusiv la garsoniera, dar la o simpla cautare pe google, gasesti macar fotografii de la aceasta locatie. Se afla in Saturn, in imediata apropiere a parcului de distractie (cca 150m). Ce poze am vazut pe net la cautare "sofia residence saturn" sunt reale.
- Aug.2014 Un sejur ratat Sofia Rezidence Saturn — scris în 30.08.14 de bo din PLOIEşTI - nu recomandă