Smida park
Buna ziua va scriu aceasta recenzie la 2 zile de cand am venit de la smida si imi este foarte dor de timpul petrecut acolo, dar sa va spun impresile si parerile
am pornit din cluj in jur de ora 19 si in jur de ora 22 am ajuns la pensiune cu o mica intarziere din cauza ca am gresit drumul si am ajuns prin belis ???? dar find ca am plecat in concediu nu eram stresat macar am vazut si belisul referitor la drum pana in rachitele ok din rachitele dezastru dar cei de la pensiune te anunta si iti spun tot timpul cand vb cu ei ca e rau drumul deci stiam dar nu mai conta asa de mult, sfatul meu: nu porniti noaptea la drum iar pentru cei de la pensiune sfatul meu este sa puneti cateva indicatoare pentru cei care stau mai prost cu orientarea turistica si nu au gps ca si mine ????.
Ajuns la pensiune ma intampina un domn cosmin care ne arata camera si apoi ne pofteste la masa zambitor prietenos vin mancare suc apa de toate.
camera este super ok mare frumoasa.
mancarea de nota 10 multa tot timpul puteai manca nu venea nimeni sa adune masa daca micul dejun era de la 9 la 10 30 puteai merge si la 11 si era inca mancare, la fel si la cina si la amiaza deci nimica de reprosat mancare foarte foarte buna
inprejurimile si admosfera foarte frumoase si linistita la sala de joaca ok, piscina este ok sauna ok temperatura perfecta singurul lucru este ca caloriferele sunt ruginite dar nu mau deranjat.
scriu aceasta recenzi dintrun singur motiv si acesta este ca am fost foarte deranjat ca noi romani suntem specialisti in a denigra referitor la recenzi din inaintea mea cum mama masi poate sa scrie de cosmin ca este arogant cum poate sa scrie ca nu era mancare sau ca nu era buna, eu unu daca as avea o pensiune as dori sa am un administrator ca si cosmin ori cum felicitari celor de la smida si o sa ii recomand cu placere o zi buna
Trimis de marc dorin in 15.04.15 09:46:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marc dorin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2018 Dezamagire — scris în 02.08.18 de Narcisa444 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Dezamagire, nu recomand nimanui aceasta locatie!!! — scris în 16.07.18 de CristianMSC din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Feb.2018 Un weekend reusit! — scris în 04.02.18 de claudia i din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Nu recomand — scris în 21.08.17 de M2017 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Apr.2016 O excursie minunata!!! — scris în 02.04.16 de OanaS. din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Nov.2015 Poate cea mai frumoasa destinatie din Muntii Apuseni! — scris în 23.01.16 de BlueBird din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Agonie si extaz — scris în 03.12.15 de ATE din TG MURES - nu recomandă