Am fost cazat la Hotel Madara din statiunea Nisipurile de Aur in perioada 01-06 iunie 2018. Am iesit din tara pe la Negru Voda, de acolo un drum foarte bun si liber pana la hotel.
Hotelul are putine locuri de parcare (vreo 10), asa ca nu va bazati pe un loc in parcarea din fata hotelului.
Dar, in stanga hotelului Madara, exista un teren liber, folosit drept parcare de turisti. Acolo incap cateva zeci de masini, exista camera si bariera si este controlata de o persoana care stie si romaneste. Costa 10 leva pe zi pentru autoturisme. Cei care au vedere la camera spre padure, pot zari si masinile din parcare.
Mentionez ca pe durata sejurului am vazut 4 masini cu numere romanesti saltate de politie. Nu recomand sa lasati masina in locuri care nu sunt prevazute cu parcare. Nici macar langa hotel.
Desi hotelul este de 4 stele, camerele nu sunt de lux, dar sunt spatioase si foarte curate. Curatenie si schimb de prosoape s-a facut in fiecare zi in care am lasat eticheta verde pe usa. Camerele cu vedere spre padure sunt foarte racoroase, nici nu am avut nevoie de aer conditionat.
Mancarea este foarte buna, foarte diversificata si foarte multa, gasesti mancare la orice ora, nu ramai flamand. Intre mesele principale de asemenea se serveste pizza, inghetata, cartofi, prajituri, etc...
Bere, vin alb si rosu, suc si apa la discretie. Nu sunt de cea mai buna calitate.
Hotelul nu este pe plaja, nici pe faleza, este la 10-15 minute de mare. Nici cei cu vedere la piscina, nu pot vedea marea de pe balcon.
Piscina foarte mica, foarte putine sezlonguri. Adancime maxima 1.55 cm. Exista una si pentru copii si una interioara.
A fost echipa de animatori, in timpul zile pentru adulti si seara spectacole pentru copii. Foarte slabi, dar exista.
Desi era inceput de sezon, hotelul era foarte populat. Erau foarte multi nemti si francezi si o singura familie de romani. (atat am vazut eu).
Pentru cei care nu sunt foarte pretentiosi, Hotel Madara este o alegere buna si recomand acest hotel.
Trimis de addrian.radu in 11.06.18 12:37:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de aur Aqua Azur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (addrian.radu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@addrian.radu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Apr.2023 O vacanta distrusa — scris în 19.04.23 de peny67 din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2021 Cel mai urat concediu - la Madara — scris în 02.08.21 de ux121489 din PRAHOVA
- Jul.2021 4 stele niciodată — scris în 26.07.21 de Laurada2207 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2019 Bine, frumos, curat... dar cu rezerve! — scris în 18.09.19 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Destul de decent — scris în 07.09.18 de Andrei1996 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un sejur foarte frumos — scris în 04.09.17 de Marius Stef din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Da si Nu — scris în 31.08.17 de euON* din BUCURESTI - RECOMANDĂ